Zita, Mariann
12 °C
19 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Szerdán lőtték fel az Egyesült Államokban azt a forróvonalat, amit az éber amerikaiak arra használhatnak, hogy illegális bevándorlók által elkövetett bűncselekményekről tegyenek bejelentéseket. 

  Trump januárban úgy hirdette meg a dolgot, hogy illegal aliensnek nevezte a jelentendő egyéneket, ezt trollkodták meg alaposan az indulás napján. 

  000 9I7ZX
  Fotó: Karen Bleier / AFP

  A vonalat ugyanis elárasztották a földönkívüliekről szóló bejelentéseknek, a BuzzFeednek nyilatkozott is egy aktivista, aki elmondta, hogy egy hosszú sóhaj volt a válasz, amikor elmondta, hogy törvénysértő földönkívüliek rabolták el. Neki visszahívást ígértek.

  A bevándorlási hivatal megerősítette a lapnak, hogy elárasztották őket az ufós kamubejelentések, és egyúttal sajnálatukat fejezték ki, hogy a valós bűntények áldozatainak így nincs lehetőségük arra, hogy segítséget kérjenek. Azt ígérték, növelik az erőforrásaikat, hogy az összes hívást megfelelően tudják kezelni. 

 • „Egy kicsit meg fogjuk citálni a milliárdosok bajszát”, mondja ez a fidelitaszos fiatalember arról a kampányról, amit most indítanak, az MTI szerint azzal a céllal, hogy megnevezzék „azokat a milliárdosokat, akik ellenzéki politikusokat "rángatnak". Erről Böröcz László, az ifjúsági szervezet elnöke beszélt, feltehetően ő van ezen a videón is, szegény, mondjuk politikus utoljára útelágozódásnál láttunk ennyire félrebeszélni. Böröcz nyilván nem citálásról vagy cidázásról ábrándozik, hanem cibálásról. Az úgy más, és persze rendkívül bátor, tényleg megéri erre is elkölteni néhány milliárdot, hiszen feltehető, hogy a gyávaságból verhetetlen kisfideszes nem Mészáros Lőrincre gondolt.

 • A Tavaszterrort akkor forgatták, amikor a Budapesten forgató Oscar-díjas színésznő éppen lenézett egy kicsit bulizni a Vittulába. Így tudták kívül ugyan, de bekerült a Veszélyes Faszfej új klipjébe. Aki nem szeretné végignézni a teljes művet, annak eláruljuk, hogy Lawrence először 1.23-nál tűnik fel egy pillanatra csinos bundában, aztán a klip végén, amikor kiszáll egy autóból. A színésznő egyébként a Vörös veréb című kémfilmet forgatta itt, amit jövő márciusban mutatnak be.

 • Elkezdték már a kicsomagolást az F1-csapatok Szocsiban a hétvégi nagydíj előtt, ilyenkor rendszerint az első szárnyak és a motorházfedők a garázs előtt szoktak napozni. Így van ez a McLarennél is, amely meglepetést tett az első szárny oldalára: a #BillyWhizz felirattal tisztelték meg a nemrég súlyos versenybalesetet szenvedő, amiatt mindkét lábfejét elvesztő brit pilótatehetséget, Billy Mongert.

  C-aRlSxXkAAvuKH
  Fotó: Twitter / McLarenF1

  Monger twitteres felhasználóneve a BillyWhizz egyébként. Monger megsegítésére gyűjtést indítottak, a McLaren és annak alkalmazottai elsőként osztották meg a felhívást, Jenson Button maga is 15 ezer fontot adott a már 760 ezer fontnál járó alapba.