Hajnalka
0 °C
14 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Elképzelhetetlenül sok előnye lehet annak, ha az ember legjobb barátja űrhajós. Hogy csak egyet mondjak most, olyan jegygyűrűje lehet, amilyen senki másnak az égegyadta világon. Thomas Pesquet, az Európai Űrügynökség francia űrhajósa posztolta nem rég az alábbi képet a Nemzetközi Űrállomásról, a következő kommentárral:

  A másfél kilós kézipoggyászomban hoztam magammal a nyáron házasságot kötő barátaim jegygyűrűit. Épp időben fogok visszatérni, hogy a tanújuk lehessek. 

  Ha jól olvasom a gyűrű belső oldalán a vésetet, a nagy nap augusztus 14-én lesz. Ha valamivel, akkor ezzel az űrt megjárt gyűrűpárral és az asztronauta tanúval bizton lehet majd mondani, hogy ez a házasság a mennyben köttetett.

 • Szilágyi István igen népszerű karakterszínész, akit rengeteg szerepben láthattunk a tévében, a Bors sorozat Sipos urától kezdve az Indul a bakterház piócás emberéig, de a legtöbben a Keménykalap és Krumpliorr Lópici Gáspárjaként ismerik.

  Az utóbbi időben több cikk is megjelent arról, hogy a most 79 éves színész milyen nehéz körülmények között él, és végül az Auróra zenekar úgy döntött, hogy Szilágyi segítségére siet.

  A veterán punkegyüttes (melynek Szilágyi egy klipjében is szerepelt korábban) nemrég arra kérte rajongóit, hogy vásároljanak tőlük pólót 5 ezer forint értékben, és az ezekből befolyt teljes összeget a színművésznek ajánlják. Most a Fülesbagoly blog írta meg, hogy az eddig elfogyott 660 pólóból 3,3 millió forint folyt be.

  Az Auróra április 28-án, egy rendhagyó akusztikus koncerten adja majd át Szilágyi Istvánnak az adományról szóló szerződést a Prága Sörházban.