Anna, Anikó
19 °C
31 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Varázslatos videót készített Benedict Redgrove arról, hogy is készülnek a US Openen használt teniszlabdák. Egyetlen nap alatt forgatta le az amúgy meglepően sok, 24 munkafázisból álló folyamat legérdekesebb részleteit, és a filmből az is kiderül, hogy teniszlabdagyárban dolgozni nem annyira jó.

  How to Make a Tennis Ball from Benedict Redgrove on Vimeo.

 • A legjobban a két szinten átérő beltéri fatörzs és a fürdőszobakorlát lepett meg, de a hirdetés szerint tele van további extrákkal a 275 milliós családi ház. Itt egy csomó kép még róla.

  (A tippért köszönet Zimre Zsuzsának a szomszédba!)

 • Majdnem két és fél kiló amfetamint találtak a rendőrök egy tatabányai házban, ahol tetten értek egy 32 éves bicskei és egy 40 éves tatabányai férfit is, akik a gyorstesztek szerint nemcsak kereskedtek a droggal, hanem fogyasztották is. 

  komarom
 • Már jó pár éve létezik Amerikában a juggalo zenei színtér, amit röviden úgy foglalnánk össze, hogy egy rakás bohócnak kifestett ember gyilkolásról és kannibalizmusról szövegel közepesen rossz rapzenére. Mint például a műfaj abszolút királyai és úttörői, az Insane Clown Posse.

  Ez a rapcsapat hirdetett most meg egy 2017-es tüntetést Washingtonba, amiért az FBI a juggalókat potenciális bandatagok közé sorolják, miközben valójában csak egy rakás rajongóról van szó, akik szeretnek bohócnak kinézve rappereset játszani. 2011-ben az FBI hivatalosan szervezetlen, hibrid bűnbandaként regisztrálta őket, akik gyakran követnek el bűncselekményeket és más jogsértéseket, élükön az Insane Clown Posse rapcsapattal, akiknek annyit sikerült 2014-ben elérni, hogy legalább őket vegyék ki a kategóriából.

  Amerikában több bűnbanda is egységes öltözetet hord, a legismertebb a Bloods és a Crips, előbbi tagjai csak pirosat, utóbbiak csak kéket hordanak. A juggalók mind kifestik az arcukat és alapvetően egyszerre néznek ki nevetségesnek és ijesztőnek, de nem igazán lehetett még olyat hallani, hogy mondjuk csoportosan kifosztottak volna egy gyógyszertárat vagy metamfetamint főztek volna a hátsókertben.

  A Million Juggalo Marchot 2017 szeptember 16-án tartják és másnap még egy ingyenes ICP-koncertet is kapnak a rajongók. A csapat és a tüntetés célja, hogy ne kriminalizálják a békés juggalókat. (via Rolling Stone)