Zalán
6 °C
19 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Bors, te jössz.

  Screen Shot 2017-03-30 at 9.10.10.png
 • Dragomán György, A fehér királlyal világhírűvé lett írónk rendszeresen szólal meg aktuális közéleti ügyekben a Facebookon. Most a CEU ellen indított kormányzati támadás apropóján tette ezt. A kormány ugye szeretne leszámolni a Magyarországon legszínvonalasabb felsőoktatási képzést nyújtó egyetemmel, miután nyilvánvaló, hogy az okos és független szellemiségű emberek képzése nagyon nem illeszkedik az Orbán-rendszer és a kormánnyal jó barátságban lévő nagyvállalkozók víziójába arról, hogy a huszonegyedik század Magyarországának az alulképzett és kiszolgáltatott kétkezi melósok országának kell lennie. Dragomán szerint itt viszont meg se kellene állni.

 • A 2006-os Kellemetlen igazság idei folytatása, a Kellemetlen folytatás címet kapta (jó, van egy alcím is, Truth to Power, azaz Igazságtól a hatalomig), és olyan előzetest raktak hozzá össze, mint egy Roland Emmerich-blockbusterhez, amiben a kissé megemberesedett egykori alelnök nagyon drámai hangon még drámaibb kijelentéseket tesz a klímaváltozás hatásaival kapcsolatban, és közben sokan sírnak és kapkodnak levegőért. Aztán hatásszünet, és bevágják a narancssárga fejű, hülye frizurás bohócembert, aki sajnos nem csak egy képregényben riogatja a pizsamás szuperhősöket, és nem is bohóc, hanem a valóságban a világ egyik leghatalmasabb embere. És annyira ostoba, hogy nem hisz abban, amit a saját bőrünkön is tapasztalhatunk: szétkúrtuk a bolygót, és ha nem térünk észhez sürgősen, a következő generációk csapágyasra hajtják a szopórollert. Bemutató: július 28.

          

 • Újra színésznek csap fel az egykori legendás focista, és Az U.N.C.L.E. embere után egy újabb rövid szerepet vállal, megint Guy Ritchie egyik filmjében.

  Méghozzá az idén érkező, elég furcsának tűnő Arthur király - A kard legendájában tűnik majd fel, rendesen elmaszkírozva.

  Hol vannak már azok az idők, amikor 2015-ben őt választották a világ legszexibb fickójának...

  via Instagram