Emma
3 °C
10 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Hiába erőlködik Pécs, Győr, Szeged, Nyíregyháza – Debrecennél nagyvilágibb vidéki nagyváros nincs széles e hazában. Nemcsak mozgólépcső és villamos és trolibusz, de most már óriáskerék is van, és nem akárhol, a Kossuth Lajos téren, Kossuth Lajos szobrától egy karnyújtásra, a református Nagytemplom előtt! #DBRFCN #DEBRECENEYE #NYENYENYE

 • kép.png
  Fotó: Olvasónk, Dániel

  Ismerjük a hatalmas leárazásokkal kecsegtető ajánlatokat, amikért lassan már itthon is sorban állnak reggel az emberek, de mi lesz a kisebb spórolást ígérő lehetőségekkel?

  Az eMAG megadta a választ: 65.716 forint helyett 65.715 forintért árul egy okostelefont.

 • Egyévesek lettek a debreceni négyes ikrek:

  Az ikrek születésének több érdekes mozzanata is volt: Flóra, Jázmin, Boglárka és István édesapja maga is négyes ikrek egyik tagjaként született harminc évvel ezelőtt a debreceni klinikán. Ráadásul a mostani szülést levezető Póka Róbert akkor is az orvosi csapat tagja volt. Sőt, bár félmillió terhességre jut egy-egy négyes ikerszülés, de többnyire lombikprogram eredményeként, a 3 lány és a kisfiú azonban természetes úton fogantak.

  A különleges esetről itt írtunk bővebben.

 • Nemrég jött ki a Hihetetlen család 2 teasere, amibe belenagyítva azt látjuk, hogy a Pixarnál időmilliomos zsenik dolgoznak.

  cSEeWBZ

  via Reddit