Timót, Xénia
-10 °C
-1 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Miután hétfőn, kicsit elhamarkodva, azt írtamhogy az idei Ki bírja jobban a hideget? verseny győztese hétfőn a 4-6-oson utazott mezítláb egy szandálban, kiderült, hogy az nem egy sima bohóctréfa, egy olvasó ugyanis a múlt héten is lefotózta ugyanazt a férfit szandálban.

  Aztán az is kiderült, hogy az illető még csak nem is annyira különleges, inkább csak egy fura szokásoknak hódoló szubkultúra tagja. 

  Számos olvasói levelet kaptam, köztük fotókat, amelyeken nem éppen az évszaknak megfelelően öltözködő budapestiek láthatók. Ők azok, akik a telet használják fel arra, hogy öltözékükkel, illetve annak hiányával tüntessenek.

  image1

  De mi ellen? És kik ők? Bevallom, még csak ötletem sincs, de az világos, hogy valamire készülnek, és azt akarják, hogy mi, egyszerű halandók, furcsán kezdjük magunkat érezni. De döntse el ön, és szavazzon!

  Mi történik?

  • 493
   Egy új kormányzati kampányt láthatunk, nem lesz fűtés, edződjünk
  • 362
   Valamilyen titkos verseny zajlik a városban
  • 261
   Valójában nincs is hideg
  • 225
   Mit kell nézni? Én is így öltözködöm télen.
  • 127
   Ők így védekeznek a hideg ellen
 • A Kisalföld cikke szerint a soproni rendőrség közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény gyanúja miatt nyomoz abban az ügyben, hogy valakik szombaton kővel és üvegekkel töltött amerikaifoci-labdát tettek Lövőn a vasúti sínekre. A tárgyat egy idős nő vette észre, aki haladéktalanul értesítette a polgárőröket, akik eltávolították azt, szerencsére még időben.

  1-2
  Fotó: Kisaföld.hu

  Ugyan a vonatban nem tett volna kárt, de ha a kerekek kidobják és szétrepülnek a szilánkok, bárkit eltalálhatott volna. A rendőrség kéri, hogy aki bármit tud az esetről, hívja a 0699311234-es telefonszámot. A biztonsági kamerák felvételeit már vizsgálják.

 • Az amerikai gyerekek körében az a mondás járja, hogy ha lenyelsz egy rágót, az 7 évig a beleidben fog keringeni.

  Elég mesés történet, viszont sajnos sok más áltisis legendához hasonlóan ez sem igaz :/

  A REactions youtube csatorna most egy videóban elmagyarázza az emésztést, és így végre azt is, mi történik a rágógumikkal, miután lenyeltük. 

 • És valahol garantálni, hogy az ember a büdös életbe' be ne tegye a lábát abba a műszaki boltba, ahol a tévéből egy koszos, hosszú hajú lány mászik ki. A rejtett kamerás videó egy reklám persze a Rings című horrorhoz amiben Matilda Lutz, Alex Roe, Johnny Galecki, Aimee Teegarden, Bonnie Morgan és Vincent D’Onofrio szerepel, és a klasszikus japán-horrorfranchise legújabb amerikai inkarnációja. Bemutató február 3., nálunk is.

  Ja, a videót mostanáig 172 millió alkalommal nézték meg a Facebookon. Hoppá.