Zalán
6 °C
19 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Az Akibic.hu szúrta ki a Western Wall News Facebook-oldalán azt a videót, ami bemutatja, mi történik azzal az évi egymilliónyi(!) kívánsággal, amit a világ minden tájáról érkezők dugnak be a Siratófal réseibe annak reményében, hogy az Örökkévaló majd teljesíti:

  Ha Ön is tett már így, ne omoljon össze azonnal. A falból kiszedett cetlik nem a kukába kerülnek, hanem összegyűjtik, és a helyi genizába helyezik, ahol a fontos, meg nem semmisíthető írásokat, könyveket tárolják. A nagytakarítást egyébként az április 10-én kezdődő pészah miatt végzik el.

 • Lehet egy bevásárlás őrülten romantikus? Simán, nálunk az Aldiban például van egy pénztáros lány, akibe szerintem a fél kerület szerelmes, hát miért ne találhatná meg élete férfiját a vásárlók között?

  Az Intermarché reklámja úgy szól a szerelemről, hogy közben éppenhogy nem giccses, viszont elég életszerű. Mindenhol vannak egy albérletben élő fiatalok, akik szemét gyorskaján élnek, gyönyörű pénztáros lányok és kedves fiúk is. És simán lehet egy  lány kedvéért egészségesebb életre váltani, aztán elhajtani a naplementébe.

 • kj

  Elképesztő algoritmuson dolgozik a Cornell Egyetem két kutatója, és a Photoshopot is kiadó Adobe. Arra tanítják a képfelismerő mesterséges intelligenciát, hogy tetszőleges fotóra rá tudja húzni a referenciának használt kép stílusjegyeit, mint napszak, világítás, fények-árnyékok, évszak, szín-és tónusvilág, meg ilyenek.

  A fenti két képből például ezt hozta össze a fejlesztés korai szakaszában álló projektjük:

  jkgh

  (Petapixel)

 • Vége a hosszú várakozásnak! William Osman Kaliforniából végre megtette, amire olyan régóta vártunk: készített egy szendvicset, ami egyben egy Vin Diesel mellszobor is. Hogy miért? Hát nem mindegy?!