Kinga, Kincső
19 °C
31 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Ha ezt megteszi, ki is jön a Rákosi, akik ma új lemezzel jelentkeztek. Utoljára itt írtunk az Orbán Népe lemez kapcsán a pusztai nihilizmus legfőbb helytartóiról. 

 • Igazán nemes és szép történet kerekedett abból a darázscsípésből, ami miatt tegnap egy férfit kórházba szállítottak. A férfit tegnap este tíz körül csípte meg vezetés közben egy darázs Rákócziújfalunál, és allergiás tüneteket produkált, így leszólított két rendőrt, akiknek elmondta, hogy zsibbad a szája, és egyre nehezebben kap levegőt. A rendőrök nem sokat teketóriáztak, saját kocsijukkal azonnal kórházba vitték a férfit, miközben riasztották a tevékenység-irányítási központ ügyeletesét, így már várták őket a kórházban, és sikerült a férfi tüneteit a közvetlen életveszély előtt kezelni. 

  (via Police.hu)

 • Gróf Járdánházy szúrta ki egy Ikarus rajongói oldalon ezt a remek képet, ahol az is kiderül a leírásból, hogy úgynevezett "amerikai retus" módszerrel készült az illusztráció:

  Tr5 kore NIK4 640
  Fotó: old-ikarus.hu

  A képen amúgy az új TR5-ös Ikarusok bemutatkozása látható a Kossuth téren 1948-ban. A kiinduló állapot pedig amúgy ez volt:

  tr5 nik
  Fotó: old-ikarus.hu

  Valószínűleg a villamos, na meg a villamoson látható magánreklám szúrhatta az illetékesek szemét. Az ikarusos oldalon érdemes megnézni a korabeli filmhíradót is a bemutatóról!

 • Pásztor Annának elege lett, hogy a koncerteken mindenki a telefonját markolássza, ezért az egyik fellépése közben elkobozta egy rajongója telefonját, majd rágni kezdte azt. Az énekesnő az akcióval a koncertélményt tönkretevő szelfiőrületre próbálta meg felhívni a figyelmet.

  "Az Anna and the Barbies zenekar elkeseredett küzdelmet folytat azon kevéske, még nem digitalizált élettér védelme érdekében, mint a rockkoncertek, ahol gyakorta a közönséget kitakarva, mobiltelefon-tengerrel találjuk magunkat szembe... és mindhiába ugrom a közönségbe, ölelem meg őket egyenként, minden élmenynél fontosabbnak tűnik mostanában egy orronvágott selfie" – írta posztjában Pásztor Anna.

  Az énekesnő egyúttal a szelfimentes percekért is kampányol, a posztban arról ír, hogy aki vállalja, hogy legalább nyolc órára megválik a telefonjától a Woodstock az Ugaron nevű zenekari táborban, az ölelés- és puszikuponokat kap, amiket a zenekar bármelyik tagjánál beválthat.