Blanka, Bianka
10 °C
18 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Bombaként robbant egy hete, hogy

  a Jobbik határozati javaslatot nyújtott be a parlamentnek hétfőn, az órák átállításának eltörlését kérve.

  A párt javaslata szerint a nyári időszámítás lenne a kötelező, és ez költséghatékony termelést és a lakosság mentális egészségének javulását hozná magával. 

  Azt nem tudjuk, hogy erre a vonatra ült-e fel a Szallas.hu, vagy a Jobbiktól függetlenül végeztettek-e közvélemény-kutatást, mindenesetre közel 6000 embert kérdeztek meg az óraátállításról és az a megdöbbentő eredmény született, hogy 

  a magyarok 80 százaléka eltörölné az óraátállítást.

  Az indokok között szerepelt a korai sötétedés miatti rossz közérzet, sőt a FÉLELEMÉRZET erősödése is - például amiatt, hogy gyerekeknek sötétben kell egyedül hazamenniük az iskolából. Ezért

  3 emberből 2 indulna inkább félhomályban dolgozni, mint hogy sötétben távozzon a munkahelyéről.

  De Jobbik ide, közvélemény-kutatás oda, most vasárnap még biztosan kezdetét veszi a téli időszámítás, hajnali 3-kor 2 órára kell visszaállítani az órákat.

 • A palack majdnem 2500 kilométert utazott, Hamptonból egészen a Kuba melletti Turks- és Caicos-szigetekig, ahol az éppen ott nyaraló Clint Buffington talált rá félig a homokba temetve.

  A férfi fel is nyitotta a palackot és - bár a kis híján olvashatatlanná ázott levél miatt nem volt könnyű dolga - nekilátott felgöngyölíteni a sztorit, melynek végén Paula Pierce-hez jutott.

  Mint kiderült, az üzenetet még Paula apja írta viccből 1960-ban, mikor feleségével együtt megvette a hamptoni Beachcomber Motelt. Az üzenet szerint bárki aki megtalálja és visszajuttatja nekik a papírt, 150 dollárt kap.

  Azóta persze megváltoztak a dolgok, Paula szülei már nem élnek, a Beachcomber Motelt pedig pár évvel ezelőtt el kellett adniuk, de a nő azért ragaszkodott ahhoz, hogy az ígért 150 dolláros jutalmat odaadja Buffingtonnak.

  Szerinte a legnagyobb jutalom egyébként is az, hogy végül megkerült az üveg és hogy Buffington ilyen sokat utazott, hogy eljuttassa hozzá, hiszen számára ez gyermekkorának egy darabja és apjára is emlékezteti.

 • Mindenkinek megvannak a maga rögeszméi. Van aki éjjel-nappal számítógépes játékokkal játszik, néhányan állandóan edzenek és van olyan is, aki folyton lottózik.

  Utóbbiak közé tartozik az észak-karolinai Glenda Blackwell férje is, neki pedig éppen ebből lett elege. Éppen ezért, mikor szombaton arra kérte, hogy vegyen már neki két lottószelvényt, inkább vett helyette egy sorsjegyet, hogy az orra alá tudja dörgölni, ha majd nem nyer.

  Aztán nyert egymillió dollárt.

  Szegény Glenda így mégsem tudott beolvasni a férjének, de azért annyira nem szomorkodik. Állítása szerint életükben először nem kell aggódniuk a pénz miatt, így végre lehet saját házuk és gyerekeik taníttatását is meg tudják finanszírozni.

  (WJLA)

 • Elindult a The Walking Dead című zombis sorozat hetedik évada, Amerikában az AMC-n, itthon meg a FOX-on. A nyitó epizódról írt kritikánk itt olvasható, viszont van itt egy apróság, ami talán nem mindenkinek tűnt fel.

  popsugar.com
  popsugar.com

  Bizony, ahogy telik az idő úgy rohad a The Walking Dead főcíme is, mindig csak egy kicsit.