Emil, Csanád
11 °C
26 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • November elején érkezik a mozikba a harmadik Thor film, amiben a viharisten többek között Hulkkal fog először össze- aztán meg közösen verekedni, ráadásul egy távoli bolygón gladiátorként. Már az előzetesben látszott, hogy nem spórolnak majd a scifis-ponyvás látványelemekkel, és most kiszivárgott, hogy fog kinézni Hulk hálója, ami szintén nem egy visszafogott Ikeás franciaágy lesz, hanem valami űrszörny koponyája mindenféle keleties függönnyel meg ágyneművel.

  Nyilván már ez is tök jó, de maga a tény, hogy valamiért lesz egy jelenet a filmben, amiben látjuk Hulkot aludni menni, vagy épp felébredni az ágyában, még csodálatosabb!

    (io9)

 • A Neymar Jr's Five grundfocibajnokság országos döntőjén aranygóllal lett magyar bajnok a debreceni Football Rangers. A csapat tagjai: Halász Csongor, Lélek Levente, Moisi Danut Raul, Nagy Máté Balázs, Rózsa Tamás Norbert, Tóth Kristian és Tamás Róbert. 

  grund
  Fotó: Adam Bertalan / www.adambertalan.com / helloadambertalan.com

  A fiúk július 7-8-án utazhatnak Brazíliába, ahol 53 amatőr grundfocicsapattal szállnak versenybe a végső győzelemért.

  Az a nemzeti válogatott, amelyik Brazíliában győz, egy VIP-utazást nyer Barcelonába, ahol előkelő helyről nézhetnek meg egy FC Barcelona meccset, és egy napot Neymarral tölthetnek. A focicsapatok szombat délelőtt a BME Sporttelepen, a Neymar Jr's Five országos döntőjén csaptak össze.

 • A Vice írja, hogy kedden tréfás-ironikus díjkiosztó ünnepséget tartott a tanári kar egy texasi általános iskolában, ahol többek között kiosztották a Legnagyobb Eséllyel Leszel Terrorista Díjat. (Egy nappal a manchesteri merénylet után!)

  A kitüntetést a 13 éves Lizeth Villanueva kapta, aki annyira nem értékelte a viccet, hogy a hét többi napján kimaradt az iskolából, mert fél, hogy bántani fogják az osztálytársai. A tanárok sajnálják a dolgot, főleg mióta a kislány édesanyja azt követeli, hogy a fő felelőst rúgják ki az iskolából.

  A tanári kar egyébként több diákot is kitüntetett, kiosztották a Legnagyobb Eséllyel Lesz Hajléktalan és a Legnagyobb Eséllyel Sírja El Magát Minden Apróságon díjakat is.

 • Egy 36 éves német férfi bement a bankba, kivett a vállalkozása számlájáról 9 ezer eurót (2,5 millió forint), méghozzá kis címletű bankjegyekben. A pénzt egy szatyorba tette, majd felkapta a bukót, felült a motorra, és irány az A9-es  autópálya.

  Valószínűleg eszébe sem jutott, hogy ez nem túl jó ötlet. Már csak akkor eszmélt, amikor a szatyrot elvitte a szél, és kirepültek belőle a bankjegyek. A férfi megállt, és megpróbálta összegyűjteni a röpködő bankjegyeket, a mögötte jövők pedig hívták az ingolstadti rendőrséget.

  A német rendőrök a pályán összevissza rohangoló férfi kedvéért ideiglenesen lezárták az autópályát, és segítettek összeszedni a pénzt, azonban 1500 euró (413 ezer forint) így sem lett meg.