Levente, Irén
17 °C
27 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Ön tud emlékezetből biciklit rajzolni? Biztosan tud, de vajon az akkor is biciklire emlékeztetne, ha valaki megépítené igaziból? Ezt a kérdést tette föl Gianluca Gimini olasz dizájner, aki, hogy kiderüljön az igazság,

  megkérte a barátait, hogy emlékezetből rajzoljanak egy biciklit, aztán megépítette a lerajzolt bringákat.

  Az eredmény egészen csodálatos, és néhány bicikli még akár működne is.

  bicycle6
  élkj

  Összesen 10 rajz és 10 bicikli készült, érdemes megnézni az összeset. 

 • Nem is oylan rég posztoltam egy drónos videót a mecseki Máré várról, most pedig a Gizmodo osztott meg egy hasonlóan klassz rövidfilmet Európa néhány gyönyörű kastélyáról és váráról. Tényleg nagyon jól sikerült kis összeállítás.

 • Pozitívra javította a magyar bankrendszer kilátásait a Moody's, azzal indokolva, hogy szerintük idén most nem szegi meg a kormány a kőbe vésett megállapodásait velük. Azaz pontosabban, ha tényleg nem tesz váratlanul újra keresztbe nekik a szabályozás, akkor a bankok számára kedvezőbbre fordul "a kormányzati politika" , szóval várhatóan "javulni fog a működési környezetük". Ezáltal pedig újra nyereségesek lehetnek a magyar bankok, növekedhetnek és hasonlók, írta az MTI.  

 • A szabolcsi rendőrök elfogtak egy férfit, aki drogot árult Baktalórántházán - írta a Police.hu. Két hónappal ezelőtt már találtak nála 16,7 gramm meg nem nevezett kábítószert, a tettes szabadlábon védekezett és közben tovább terítette a cuccot. Második elkapásánál már ezért kattant a bilincs, a pillanatot pedig rendkívüli művészi érzékenységgel rögzítette a helyi rendőrök fényképésze. 

  Kattintson a nagyobb méretért és csodálja meg az apró részleteket, a formák és minták immanens szinergiájával: