Olga, Liliána
19 °C
30 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Igencsak meglepődtek a Puskás Ferenc Stadion melletti pályán futó sportolók és hobbifutók, amikor a rekortánon néhány ezer tonna törmelési hulladék állta az útjukat. Igen, a 100 milliárdból megújuló Puskás (nép) stadionnál olyan jól megy, hogy a költségek cseppet sem számítanak, emberek sem számítanak, mindent úgy történik, ahogy éppen esik, vagy ahogy puffan.

  Takács Krisztián, aki a képet publikálta, az alábbi gondolatmenettel osztotta meg a látványt:

  „Minap betévedtem a Népstadion területére. Kíváncsi voltam,a Puskás Stadion bontására, kíváncsi voltam, mi folyik a 3 méter magas OSB lapok diszkréciója mögött. (...) A Központi Sportiskola tornacsarnoka melletti atlétika pályán 10 méter magasan áll a Puskás Stadion apróra darált betontörmeléke. Belepi a füvet, belepi-az amúgy tökéletes állapotban lévő-napi használatban tartott rekortán pálya nagyobbik felét. Okos emberek még okosabb emberek parancsszavára ide hordták, hordják az osztályozott betonhulladékot. (...) Megnéztem az új stadion legfrissebb látványtervét. Állítólag több mint 20-féle sportot fog kiszolgálni. Állítólag. Gondolom olyanokat,mint foci,futball,labdarúgás...merthogy az új stadionban nem jutott hely az atlétikának.”

 • Érkezik a sorozat ötödik része, a Jason Bourne, és maga a főszereplő 90 másodpercben összefoglalja, hogy mi történt eddig, és mit érdemes tudni. Mondjuk az egész sorozat legjobb jelenetét se szó, se beszéd kihagyja.

 • Legalábbis azt hittem, de nem törtem le, csak a burkolat pattant le a tükörről, ön viszont elhajtott, így esélyem sem volt visszaadni.

  A Róbert Károlyon, az Árpád híd fele tartottam, amikor a Váci úti kereszteződésnél, egy piros lámpánál álló fehér Toyota Yaris jobb oldali tükre összeakadt az enyémmel és lepattant a burkolat róla, majd a földre esett, egy bepattintható fül kivételével sértetlen.

  A sofőr egy szőkés-barnás hajszínű hölgy volt, nem is vette észre valószínűleg, mert elhajtott a helyszínről. Én egy piros motorral voltam, a hölgyet és az autóját is felismerem, ha jelentkezik.

  Én biztos nem szeretnék tízezrekért új darabot vásárolni, remélem megtaláljuk egymást.

  Ha netán ráismert a hiányzó darabra, ide írjon:

  letortetek.a.tukrunket@gmail.com

 • Bozóki Imre pecázni készült, és azt mondja, hogy „minőségi horgászvideókat” töltött le a Youtube-ról. Nem vette észre, hogy jócskán túllépte a keretét: 2 gigabájt helyett 3,5-et használt. Ez a szokásos hatezer forintja helyett 219 ezerbe került. Imre mozdonyvezető, a vasutas szakszervezet szerződött a mobiltársasággal. Hat évig nem is volt probléma, és a szegedi férfi most sem vitatta a túlzott letöltést, csak az árát tartotta brutálisnak. Méltányosságot kért, erre a szolgáltató megfelezte a számlát. Imre még ezt is sokallta, és újabb levelet írt. Végül csak 3700 forintot kellett befizetnie, és csomagot váltott. Most már nyugodtan nézheti a legszínvonalasabb horgászvideókat. (Délmagyarország)