Márk
6 °C
21 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Szerdán lenne 70 éves minden idők egyik legnagyobb játékosa, a holland Johann Cruyff.

  A tavaly meghalt legendáról nevezték el az amszterdami arénát.

  Sok sztori szokott eszünkbe jutni róla, nekem mindig az, hogy első gyermeke, Jordi születését egy héttel előrébb hozták, csakhogy játszhasson az El Clasicón 1974-ben. 5-0-ra megverték a Realt.

  Ezt a gólt akkor rúgta.

 • A Paylab.com 11 ország több mint 58 ezer munkavállalójának részvételével készült felméréséből kiderült, hogy azoknál a válaszadóknál, akik 6 vagy annál kevesebb órát alszanak hétköznap, csupán 8 százalék nem érzi stresszesnek a munkahelyét, viszont jelentősen kevesebb stresszt élnek át azok, akik ennél többet alszanak.

  Az alkalmazottak leginkább az eredmények és a teljesítmény igénye miatt stresszelnek a munkahelyükön, de az aggodalom mennyiségét befolyásolja a kipihentség: akik keveset alszanak, az átlagnál többet gyötrődnek emiatt.

 • És pont úgy néz ki, mint egy műanyagból öntött vidra-tapír keverék, amit összenyomtak és meggyűrtek egy kicsit. Szóval, cuki:

  A több mint 11 kilogramm súlyú, kéthetes bika jól viselte élete első általános orvosi vizsgálatát. Az állat születése különlegességnek számít, mivel tavaly mindössze tizenkilenc egyed jött világra a világ állatkertjeiben, ráadásul hím ivarú utód ritkábban születik, mint nőstény - mondta el Révészné Petró Zsuzsa, az állatpark szóvivője, osztályvezetője az MTI-nek.

 • Hát a csajokról. Meg a mellekről. 

  Hazai bemutató: május 28.