Beáta, Izolda, Lea
8 °C
20 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Miközben nálunk már 20 fok van, Galiciába visszatért a tél. Az EPA képe Piedrafita de O Cebreiro faluban készült, ahol a hőmérséklet fagypont körül van.

  K EPA20170322119
  Fotó: Eliseo Trigo / MTI / EPA

  Szerencsére azért Spanyolország más tájain nem ilyen szomorú a helyzet, Madridban 11, Sevillában 17, Barcelonában pedig 19 fok van.

 • De komolyan, mi lehet rosszabb annál, mint egy össze-vissza felszeletelt torta? Á, tudom, a rosszul elkezdett cellux. Vagy a nem tökéletes karikákra szeletelt paradicsom. Vagy! A csálén félbehajtott A4-es lap! A MACSKARAJZOLÁS KÖZBEN ELCSÚSZÓ SABLON!

  tanyer.gif

  Persze dehogy, valójában a rosszul megpucolt tojás. A lényeg, hogy ez a videó zseniálisan gyűjti össze az élet gerincvelő-bodorító bénázásait.

 • A 61 éves Roland Emmerich, A függetlenség napja, a Holnapután, a 2012 vagy a Godzilla melegségét régóta vállaló rendezője már nyolc éve együtt van barátjával, a 28 éves Omar De Sotóval, bár korábban nem nagyon hozták nyilvánosságra a kapcsolatukat.

  De mivel a rendező, ahogy fogalmaz, "igyekszik alkalmazkodni a társadalmi elvárásokhoz", eljegyezte a párját, az esküvőt pedig idén nyárra tervezik - írja a Humen Magazin.

 • Parkolósáv, futóútvonal, leszállási övezet turistabuszok számára, kevésbé zsúfolt járda, a nyugodt várakozás terepe a lámpás kereszteződésnél tömeggyűlölő gyalogosok számára - régóta tudjuk, mennyi mindenre jó egy kerékpárút. De az Árpád hídon végigvezető kerékpárút első pesti lehajtójánál, a Dagály és a Népfürdő utca kereszteződésénél olyan látvány fogad, ami talán még a tapasztalt bringásokat is képes meglepni: a takarosan egy helyre söprögetett szemét-, föld- és avardombon jól látszik, hogy szisztematikusan, pontosan átgondolt terv szerint döntött úgy valaki, hogy a kupac legtökéletesebb helye a bringaút kellős közepe lesz.

  Amikor először jártam arra, még nem fotóztam le a mocsoknak állított kis emlékművet, hiszen bármikor becsúszhatnak hibák, és hát végül is az ugyanitt, ötven méterrel délebbre, a híd alatt a kerékpárútra söpört sittkupac is megszűnt nemrég olyan két hónap után, szóval már épp lehetett örülni. De mostanra már legalább egy hete ugyanott díszeleg a halom, ami mellett azért már nem olyan könnyű szó nélkül elmenni.