Piroska
-10 °C
1 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Egy Trainguy 659 nevű YouTube-felhasználó tette fel az alábbi videót, amihez szerintem nem ez a soundtrack illik, hanem Ozzytól a Crazy Train, szóval érdemesebb lenne a hangot levéve, a másikat feltolva megnézni. Mert a videó maga kurvajó.

   
 • A Manchester United az első sportklub Angliában, amely főállású terrorellenes menedzsert nevezett ki. A meg nem nevezett személy a Greater Manchester Police korábbi szakembere, akinek a feladata a terrorveszély kiszűrése lesz.

  Talán az sem véletlen, hogy éppen az MU-nál történt meg mindez, hiszen tavaly májusban, a Bournemouth elleni meccset azért kellett elhalasztani, mert az egyik wc-ben bombának látszó tárgyat találtak, amelyről aztán kiderült, hogy vaklárma. 

  Később előfordult egy olyan eset is, hogy stadiontúrán lévő turisták közül bújtak ellen ketten a wc-ben, hogy megnézhessék a később kezdődő, Arsenal elleni rangadót. Később mindkettőjüket elkapták és átadták a rendőrségnek.

 • A bulvársajtóban ma már szimpla esküvő nem is létezik, csak álomesküvő. De azért álomesküvő és álomesküvő között is van némi különbség. Itt van például a 19 éves Irene Kogan és a szintén 19 éves Daniel Kenvey szuper-giga-álomesküvője.

  16145533 1344351952252490 495462741 o.png

  A kis Irenéről azt kell tudni, hogy ő az unokája a Valerij Kogan nevű orosz oligarchának, aki például a domogyedovói repülőtér társtulajdonosa, és van neki egy légitársasága is. Az esküvőt a patinás londoni Landmark hotelben tartották, ahol elég nagy volt a mulatási. A kilenc órás esemény nyitányaként Sir Elton John adta elő legismertebb dalait.

  Elton John @ Irene & Daniel #wedding #love #eltonjohn #dream #eltonjohnlive @eltonjohn #legend #sireltonjohn

  Nadia mishchanka (@nadiamish) által közzétett videó,

  Ezután jött a szilveszterkor nagyot égő Mariah Carey, aki most a vendégek egybehangzó véleménye szerint csúcsformában volt.

  Mariah Carey*#wedding #london #mariahcarey

  tatevik** (@tatevikkar) által közzétett videó,

  A köszöntő beszédet aztán nem más, mint Antonio Banderas tartotta. Antonio végig ott volt az esküvőn, beszélgetett a vendégekkel, sőt - nagy szó!  - hagyta fotózni magát.

  #antoniobanderas#greatspeech#wedding #london

  tatevik🇦🇲 (@tatevikkar) által közzétett videó,

  Sose értettem, hogy ekkora sztárok miért vállalnak el ilyen haknikat, de hát van az a pénz...

  A Sun úgy tudja, hogy Elton John 1 millió dollárért, Mariah Carrey 2,5 millió dollárért lépett fel, és feltehetően Antonio Banderas se csak a kis Irene két szép szeméért ülte végig a lagzit. 

  A nagypapának mindenesetre telt rá 1,6 milliárd dollárosra becsült vagyonából. Nézzen például körül itt: nem, ez nem a Téli Palota, hanem Valerij Kogan egyik villája. 

 • Akkor Spanyolországot felejtse most el. Már a Földközi-tenger partján is havazásra ébredtek ma reggel. Hólepte pálmafák, havas utcák, így fest most a tengerpart. Ha befizette már az utazását, akkor a sapkát, sálat, meleg zoknit ne felejtse el betenni a bőröndbe. Esetleg érdeklődjön a szállásadójánál, hogy fűtést biztosítanak-e.

  20170118 093941
  Fotó: Olvasónk, Patrik