Mátyás
8 °C
11 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • apamacska
  Fotó: Những Câu Nói Bất Hủ / Facebook

  Hát igen, teljesen jogosan állítják a hőbörgők, hogy ha a genderről beszélünk, az minden tisztességes macsó férfit és konyhatündér házifeleséget csak feleslegesen összezavar. Itt van például Yello, ez a vietnami kandúr, akinek teljesen átmosta az agyát a nemi propaganda. Hiába írták meg szakkönyvek tucatjai, hogy a kandúrok alapvetően magasról tesznek a gyereknevelésre, és számukra véget is ér a buli a humpákolás végével, Yello teljesen unortodox módon viselkedett. A gazdája által feltöltött fotósorozaton (amit többek közt a Bored Panda is kiszúrt) jól látszik, hogy a szülés közben mosdatással nyugtatgatta a nőstényt, és utána is odabújt a cuki kispatkányszerű kölykök és a kismama mellé. És egy ilyen szokatlan viselkedésforma elég is a hírességhez, a macskák körében legalábbis biztosan.

 • Sírva röhögünk.

 • De csak akkor, ha a macskák és a kutyák békés egyetértésben élnének tovább. Na jó, nem is, annál sokkal kevésbé elképzelhető esetben: ha a Fox és a Disney-Marvel leül, és összeránt egy olyan Bosszúállókat, amiben az X-menek is szerepelnek. Mivel ez soha nem fog megtörténni, Jackman simán leborotválhatja a csudabarkót. Addig is itt egy vicces videó arról, mennyire kemény anyag is az adamantium, amiből Rozsomák karmai vannak:

      

 • Ausztráliában az ember bárhol óriáskígyókba tud botlani, pár havonta előkerül például egy-egy videó a vécéből kitekergőző vagy az előszobában hesszelő példányokról.

  Ezen a videón is épp egy piton ragaszkodik nagyon egy autó alvázához. A történetben annyi a plusz, hogy egy 14 éves srác, Oli Wardrope fogja be az ettől nem kifejezetten boldog állatot. Én 14 évesen legalábbis nem ilyesmivel töltöttem az időt, de ha arrafelé ez alap, akkor semmi, nem szóltam.