Antal, Antónia
-7 °C
0 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Jó néhány nap eltelt a legutolsó havazás óta, azóta volt olvadás, volt újabb fagyás, úgyhogy a város jelentős részét jég borítja, ami eddig természetes, az már kevésbé, hogy a felelősök rengeteg helyen meg sem próbálták eltakarítani előbb a havat, most már a jeget, legyen szó utcákról vagy akár busz- és villamosmegállókról.

  De hát panaszkodni mindenki tud, meg dühöngeni is, meg combnyaktöréses idős emberekről, hasra eső kismamákról és más borzalmakról beszélni. De minek! Nézzük inkább a dolog jó oldalát, és ne csak a Facebookon nevezzük az utcákat jégpályáknak. Tegyünk inkább úgy, mint ez a Lövőház utcai, leleményes, optimista és mindnyájunknak példát mutató állampolgár, aki szó szerint vette azt a felkiáltást, hogy "Hát ezeken az utcákon akár korcsolyázni is lehetne!". (A videót az egyik Lövőház utcai étterem közölte.)

 • veszprapl

  Pedig matekpélda is lehetne: ha egy Orbán-interjú meghekkelése miatt hat embert rúgtak ki, akkor a szintén a Pannon Lapok Társaságához tartozó Veszprémi Napló viccrovatában megjelent hitleres zsidóvicc miatt hányat fognak?

  A Kisbicebóca tumblr-oldal szúrta ki a megyei lap mai számának legfrenetikusabb viccét (még a digitális archívumból is elérhető), amit a Kuruc.infón és rajtuk kívül talán semmilyen más médium sem vállalt volna be. Talán nem gyávaságból.

 • A Magyarországon forgató színész az Instagramjára tette ki a fotót, ahol a #Hello Hungary felirattal pózol a kamerának. A kép helyszíne a gyanúnk szerint az etyeki filmstúdió, bár ilyen installációról eddig csak az Erzsébet téren tudtunk.

  foxxx.png

  Az biztos mindenesetre, hogy Foxx jövő héttől kezdi majd forgatni a Robin Hood: Origins című filmet.

 • Előre elárulom, hogy a kenguru :(

  Debbie Urquhart a hétvégén a Melbourne közelében lévő Westerfolds Parkban futott, amikor a semmiből ott termett egy kétméteres kenguru, és nekiesett.

  Úgy jött nekem, mint egy kamion. Darabokra tépett. Rengetegszer belém rúgott, én meg igyekeztem mászva menekülni. Amikor eltűnt, azt gondoltam, visszatér, hogy végezzen velem

  - mesélte az 54 éves nő, aki úgy menekült meg, hogy halottnak tettette magát. Miután a kenguru otthagyta, a nő kiabálva és véresen futott haza, a férje pedig kórházba vitte.

  1857ee4caf70ec45a5faad904f6947ee

  Bár csontja nem tört, így is fájdalmas lesz a gyógyulás, ugyanis a jobb karja izmait, a vállait és a fenekét 35 öltéssel varrták össze.