Olivér
1 °C
5 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Aminek sírhelyét a Komjádi Béla uszodában lehet megtekinteni, szép emléktáblát állítottak neki. A képet ma készítettük a nyári vizes-vb egyik edzéshelyszínén.

 • Ez itt nem a reklám helye, hiszen ezt a szexuális felvilágosító anyagot egy magyar magánklinika készítette, de ami itt elhangzik, az mindenki okulására szolgál. A klinika szexedukációs kampányában Csermely Gyula szülész-nőgyógyász beszélget fiatalokkal a pornóról igencsak oldott hangulatban. Vajon amit a pornóban látunk, annak mennyi köze van a valósághoz, és mi hasznosítható belőle? A kampány üzenete mindenki számára szimpatikus lehet:

  A szex jó, csináld jól!

  sz
 • hero Three-Billboards-TIFF-2017

  A Three Bilboards Outside Ebbing, Missouri című filmben az Oscar-díjas Frances McDormand egy anyát alakít, akinek a lányát megölték, de a helyi rendőrség nemhogy a tettest nem kapta el, a nyomozást sem nagyon erőltetik. Fogja magát, és kibérel három óriásplakáthelyet a városba vezető úton és elkezd üzengetni a rendőrségnek, akiknek ez nem nagyon tetszik. Itt az újabb előzetes:

  A szereposztás állat, Frances McDormand mellett Woody Harrelson, Sam Rockwell, John Hawkes, Peter Dinklage, Abbie Cornish, Samara Weaving és Kathryn Newton lesz benne, hazai bemutató január 25. 

 • 1.png

  Hihetetlen profizmus és hidegvér kell ehhez. A felvétel a múlt heti pohangi földrengés alatt készült.