Natália
-3 °C
7 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Ebben az indonéz nemzeti parkban megszokták már az ember közelségét az üstökös makákók, ezért merészkedtek (a merészkedés enyhe kifejezés) ennyire közel a fotóshoz, akinek így sikerült egy olyan sorozatot lőni róluk, mintha bármelyik budapesti szórakozóhelyen bulifotózna.

  Miközben megnézik ezt az öt fotót, gondoljanak a saját instagramjukra egy átlagos péntek estén, és sokkal viccesebb lesz minden, meglátják:

 • Egyre gyakrabban jön szembe a Facebookon olyan nyilvános albérlet kereső poszt, ami csak egy képből áll, rajta a legfontosabb információkkal. Ágota és lánya is így próbálnak most lakást találni,  jelenleg 700 megosztásnál tart a posztjuk, elég sok biztató kommentet is kapott, szóval elég jó módszernek tűnik.

 • Bejelzett a táskája, majd összeveszett a dallasi Love Field repülőtér biztonsági embereivel Judge Reinhold 59 éves amerikai színész. Bevallom őszintén, egyáltalán nem emlékszem erre az emberre, pedig a Beverly Hills-i zsaruban is szerepelt, és tévésorozatokba is gyakran meghívták.

  Az nem derült ki, mi volt a táskájában, de később a megyei börtönben megnyugtatóan tisztázta magát, és legfeljebb ötszáz dolláros büntetéssel megússza az affért. Judge Reinhold, megjegyeztelek, te kis komisz. (Hollywood Reporter)

  FRISSÍTÉS: Több olvasó is szólt, hogy Reinhold nem egyszerű mellékszereplő volt a Beverly Hills-i zsaruban, hanem Axel Foley társát, Billy Rosewood nyomozót alakította. A sorozat rajongóitól elnézést kérek.

 • A Kyugetsu nevű japán cég Donald Trump megválasztott amerikai elnök arcképével díszített szerencseütőket árul, hogy a világ jövőre is olyan remek hely legyen, mint eddig.

  A hagoita nevű faütőkkel eredetileg a hanetsuki nevű, tollaslabdaszerű japán játékot játszották, de a hagyomány szerint ezekkel lehet elütni a balszerencsét és a gonosz szellemeket az újév előtt.

  A cég összesen 18 híresség arcképével árul idén ilyen szerencseütőket,  Trump mellett Theresa May brit miniszterelnök és japán hírességek közül lehet válogatni.

  A leendő elnök arcképe egyébként is elképesztően népszerű most Japánban: az Ogawa Studios, az ország vezető gumimaszkgyártója szerint Trump november 8-i meglepetésgyőzelme óta óriásit ugrott a Trump-maszkok iránti kereslet.