Géza
1 °C
8 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Cs. Márton, 29 éves ózdi lakos péntek este egy kicsit beitalozott, és úgy gondolta, jó ötlet lesz meglovasítani egy szép, metálkék Suzuki Swiftet. 

  Fotó: Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság / Police.hu

  Szerzeményével azonban nem jutott messzire, mivel Járdánházánál elvesztette az irányítást felette, és csúnyán összetörte. A tulajdonos bejelentése alapján keresgélő rendőrök hamar ráakadtak a pórul járt autóra és tolvajára, aki megúszta a balesetet.

  Fotó: Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság / Police.hu

  Az alkoholszonda pozitív eredményt mutatott Mártonnál, szóval kocsilopás mellett ittas vezetés miatt is el kell számolnia a hatóságokkal. 

  (Police.hu)

 • Flashmobbal tiltakoztak civilek az Orczy-kert ideiglenes bezárása ellen. A parkot a közszolgálati egyetem munkálatai miatt zárták be, az előzetes információk szerint egy évre.

  A flashmobon helyi civileken kívül jelen voltak LMP-sek és a Ligetvédők tagjai is.  „Amiből hiány van, az a fákon túl az egyeztetés és a demokrácia. A parkot kezelő egyetem kommunikációja hamis, látszategyeztetésnél többre sosem futotta pökhendi módon, a szemünkbe hazudva érvényesítik az akaratukat, ezt hangfelvétellel is tudjuk bizonyítani” – nyilatkozta az egyik résztvevő a Hír TV-nek a helyszínen. Az Orczy-kertben egyébként eddig 400 fát vágtak ki. 

  A lezárás ellen korábban még a kerület fideszes vezetése is felemelte a hangját, Kocsis Mátéék arra kérték a Nemzeti Közszolgálati Egyetemet, hogy ütemezzék át a munkákat úgy, hogy a park ne legyen lezárva.

  (Hír TV)

 • vlcsnap-2017-02-25-17h59m13s100.png

  Ketten indultak csak a 90 év fölöttiek sprintjében a 2017-es fedett pályás Masters-futamon: a 99 éves Orville Rogers és a 92 éves Dixon Hemphill. A 60 méteres versenyen óriási izgalmakat hozott, hiszen csak célfotó döntött az egymáshoz képest 5 századmásodpercen belül végző futók között.

  A versenyt végül a rutinosabb Rogers nyerte, aki a futam után úgy nyilatkozott, hogy évek óta azzal készül a futásokra, hogy megpróbálja fejben elképzelni maga előtt az egész versenyt, és próbál a lehető legkiegyensúlyozottabb lenni.

  via SB Nation

 • A 2017-es riói és Sao Paulo-i karneválokat február 24 és 28 között tartják a két brazíliai nagyvárosban. Alább egy válogatás a dél-amerikai kontinens egyik legnagyobb bulijának nyitónapján készült képekből.