Natália
-3 °C
7 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Egyre gyakrabban jön szembe a Facebookon olyan nyilvános albérlet kereső poszt, ami csak egy képből áll, rajta a legfontosabb információkkal. Ágota és lánya is így próbálnak most lakást találni,  jelenleg 700 megosztásnál tart a posztjuk, elég sok biztató kommentet is kapott, szóval elég jó módszernek tűnik.

 • Bejelzett a táskája, majd összeveszett a dallasi Love Field repülőtér biztonsági embereivel Judge Reinhold 59 éves amerikai színész. Bevallom őszintén, egyáltalán nem emlékszem erre az emberre, pedig a Beverly Hills-i zsaruban is szerepelt, és tévésorozatokba is gyakran meghívták.

  Az nem derült ki, mi volt a táskájában, de később a megyei börtönben megnyugtatóan tisztázta magát, és legfeljebb ötszáz dolláros büntetéssel megússza az affért. Judge Reinhold, megjegyeztelek, te kis komisz. (Hollywood Reporter)

  FRISSÍTÉS: Több olvasó is szólt, hogy Reinhold nem egyszerű mellékszereplő volt a Beverly Hills-i zsaruban, hanem Axel Foley társát, Billy Rosewood nyomozót alakította. A sorozat rajongóitól elnézést kérek.

 • A Kyugetsu nevű japán cég Donald Trump megválasztott amerikai elnök arcképével díszített szerencseütőket árul, hogy a világ jövőre is olyan remek hely legyen, mint eddig.

  A hagoita nevű faütőkkel eredetileg a hanetsuki nevű, tollaslabdaszerű japán játékot játszották, de a hagyomány szerint ezekkel lehet elütni a balszerencsét és a gonosz szellemeket az újév előtt.

  A cég összesen 18 híresség arcképével árul idén ilyen szerencseütőket,  Trump mellett Theresa May brit miniszterelnök és japán hírességek közül lehet válogatni.

  A leendő elnök arcképe egyébként is elképesztően népszerű most Japánban: az Ogawa Studios, az ország vezető gumimaszkgyártója szerint Trump november 8-i meglepetésgyőzelme óta óriásit ugrott a Trump-maszkok iránti kereslet.

 • A Google street view tele van meglepetésekkel. Egy-egy rejtélyes képnél a fél világ szokta találgatni, hogy például gyilkosságot lát-e, vagy csak egy vizes kutyát, esetleg UFO szállt-e a Dunába egy térképhiba részeként.

  Ma reggel egy boltot keresgéltem a Kolosy tér környékén, amikor Lovas kolléga azt javasolta, hogy a Google street view-val nézzek szét a környéken. Küldött is egy linket a Kolosyról, amin a keresett bolt mellett egy kerekesszékes emberre lettem figyelmes.

  A kerekesszékes pont a Google kamerás autója előtt haladt, és egyáltalán nem tűnt úgy, mint aki ki fog térni a kocsi útjából, amely rendíthetetlenül haladt a Szépvölgyi út irányába.

  Nekem sok minden eszembe jutott, de arra nem voltam felkészülve, amilyen látvány aztán fogadott, amikor a kocsival a férfi mellé értünk. Vigyázat, a nyugalom megzavarására alkalmas képsorok következnek.

  Disclaimer: Ennek a posztnak nem célja nevetség tárgyává tenni sem a férfit, sem általában a kerekesszékkel közlekedőket, sőt, inkább arra kívánja felhívni a figyelmet, hogy a közlekedésben nagyon oda kell figyelnünk egymásra, legyünk egymással türelmesek, és ne az legyen az elv, hogy automatikusan az erősebb és nagyobb járművel közlekedőnek van igaza.