Miklós
-7 °C
2 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • „Mikulás nap alkalmából kis meglepetéssel kedveskedett a szabályosan közlekedő autósoknak a rendőrség Kazincbarcikán", kezdődik a police.hu híre, az alábbi sofőr arcára pedig pontosan az van ráírva, ami az emberben az ilyen rendőrségi kedveskedéssel kapcsolatban rögtön felmerül. A fenti linken azért akad egy-két vidámabb kép is. Áradjon a szeretet!

  4 778
  Fotó: Police.hu
 • Emlékeznek még talán korábbról, de ha nem, akkor most elmondom, hogy pár hónapja komoly vita volt az interneten arról, hogy ha a kutyák nadrágot hordanának, akkor pontosan hol is kéne legyen annak a nadrágnak a dereka. Rajzos formában összefoglalva ez volt a két lehetőség:

  uax7keje45ns39f5aumq.png
  Fotó: internet

  Na, most viszont van válasz is: az USA-ban lévő Bellevue rendőrkapitányságra tette ki ezt a fotót erről a furcsa ízlésű kutyáról, az internet meg egy emberként lélegzett fel, hogy aha, akkor így.

 • Máté Bence tette ki a Facebookra ezt a háromképes montázst egy réti sasról a minap (persze a címben lévő állítás nem az övé, hanem az enyém, ő ennél sokkal profibb). Ahogy a világhírű természetfotós is írja, az állatról három kép készült. Az első még fióka korában, a másodikon épp azt tanulta meg, miért nem érdemes a sirályokkal kezdeni, a harmadikon pedig az látszik, miért kéne a hatóságoknak kicsit komolyabban venni a természetkárosítást meg a méreggel való visszaélést.

  Nem közvetlenül a réti sast akarta megmérgezni az a felelőtlen idióta, aki kirakta a mérget, valószínűleg csak (csak) rókákat akart elintézni. Ez persze nem menti fel, már csak azért sem, mert a rókák mérgezéses gyérítése sem tartozik az engedélyezett vadgazdálkodási módszerek közé. Ha esetleg az a Pincehely környéki idióta, aki kitette a mérget, olvassa ezt, és arra gondol, hogy jó, de ő nem is tudta, hogy ez lehet a dologból, akkor legkésőbb most tanulja meg, hogy azért nem szabad mérget kirakni, mert például ilyen következményei lesznek. A sas nem a méregből evett, hanem a mérgezésben elpusztult róka teteméből, de a használt méreg olyan erős volt, hogy a sassal is végzett. Sőt, három sassal, összesen ugyanis három mérgezett sast találtak a mérgezett róka közvetlen közelében, a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság illetékességi területéhez tartozó Pincehely falu határában.

  A réti sas eszmei értéke 1 millió forint, de mivel evett a megmérgezett rókából és elpusztult, ez az eszmei érték jól átváltható természetkárosításra is, ami büntethető. Még nyáron, egy másik réti sas megmérgezésénél kérdeztük a rendőröket, hogy folyik-e nyomozás, akkor azt mondták, hogy

  nem, mert nem érkezett hozzájuk feljelentés.

  Mellesleg olyan hülye világ ez, hogy ott a képen az egymillióba kerülő tollkupac, miért nem nyomoznak csak úgy, mert nem is tudom, olyan természetellenesnek tűnik a dolog, hogy az előbb még repül boldogan az égen, most meg csak ott oszlik a földön, vagy belső megérzés alapján, vagy a zsaruösztön nógatása miatt.

 • A fejlett világ egyik nagy igazságtalanságára próbálja felhívni a figyelmet ez a nemrég indult Instagram: a félmeztelen lányokat kérdés nélkül letiltja az oldal, a félmeztelen fiúk viszont szabadon mutogathatják a felsőtestüket. Hogy miért van ez így? Szerintem hagyjuk.

  genderless
  Fotó: @genderless_nipples / instagram

  De mit csinál akkor a közösségi oldal (és hogy reagál a közösség?), ha nem lehet eldönteni, hogy férfi vagy női mellbimbót látunk a képen? Hoppá! 

  A dolog igazi szépsége az, hogy ha az Instagram elkezdi törölni ezeket a fotókat (elkezdte), akkor abba lehet belekötni, ha pedig nem kezdi el törölni őket, akkor meg abba.

  A profil persze akkor is szuper vicces, ha a web2-3-genderfilozófia nem érdekli semmilyen szinten. Ebben az esetben remek tippjáték egy-egy képről kitalálni, fiúhoz vagy lányhoz tartozik-e.

  Hogy áll a mellekkel?

  Köszönjük, hogy szavazott!