Szilárda
0 °C
6 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Több mint tizenhatezer kilónyi húsból rittyentettek BBQ-bulit vasárnap Uruguayban, amivel persze rögtön Guinness-rekordot is döntöttek, mert hát ez volt a cél. 

  A Minas nevű városban több mint száz ember dolgozott hosszú órákon át azon, hogy a húsok szépen megsüljenek, és végül lenyomják az argentinok által tartott 9160 kilós csúcsot. 

  Az uruguayiak 16 510 kilóval állították fel az új rekordot, van egy videó is, hogy nézett ki a vasárnapi BBQ-orgia. 

 • Donald Trump múlt héten bejelentette, hogy az izraeli nagykövetség Tel-Avivból Jeruzsálembe költözik, és elismerte Jeruzsálemet Izrael fővárosaként.  Ez kb. mindenki szerint borzalmas ötlet volt, de Jeruzsálem zsidók lakta részeiben mondhatni meg vannak elégedve a döntéssel:

  Isten áldjon, Trump!

 • Néhány hete osztottuk meg egy riadt olvasónk posztját, aki megrökönyödve vette észre, hogy eltűnt az egyik legszebb budapesti szecessziós ház kapuja.

  Az épp itt, a Honvéd utcai Bedő-házban dolgozó Török András szerencsére eloszlatta a kételyeket: csak renoválni vitték el a kovácsoltvas alkotást. Ráadásként néhány titkot is elárult a Vidor Emil tervezte  épületről.

  Sőt! Most képeket is küldött nekünk, amelyeken látható, a hétvégén helyére került a gyönyörű kapu. Köszönjük.

 • bambi.png

  Két, jegen seggreülős videó csúszott elém a Slacken néhány perc eltéréssel. Az egyiken egy bambi csinál úgy, mint Bambi.

  A másikon meg egy rendőrtiszt huppan a földre. Na, haladjunk!