Eufrozina, Kende
8 °C
19 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Ez a poszt nem több tud többet, mint amit a címből is sejteni lehetett: egy rövid, érzelmes videó, boldog kutyákkal és boldog gyerekekkel. Mert kutyával felnőni jó.

  • Elkezdődött New Yorkban a The Irishman forgatása. Ez azért izgalmas, mert ez lesz az a film, amiben 1995 óta újra egy filmen dolgozik Martin Scorsese, Robert De Niro és Joe Pesci is. Illetve ez lesz Al Pacino első közös filmje Scorsese-vel. Ő egyelőre nem látszik a forgatási képeken, csak a Casinóból és a Nagymenőkből ismert hármas.

    Ahogy már korábban beszámoltunk, hogy a film egy igaz történetet dolgoz fel, amiben De Niro a Jimmy "The Irishman" Sheeran nevű bérgyilkost alakít, akinek meg kell ölnie Jimmy Hoffát (Al Pacino) egy ismert szakszervezeti vezetőt. (Róla egyébként már készült egy film, Jack Nicholson főszereplésével.) Pesci egy maffiafőnököt alakít, akinek állítólag köze volt Hoffa eltűnéséhez.  

    Azt, hogy valójában mi történt, nem lehet tudni, az FBI továbbra is megoldatlan ügyként kezeli Hoffa eltűnését. A forgatókönyvet az Oscar-díjas Steven Zaillian írta a történetből, ami három különböző idősíkon játszódik, és számítógépes technikával fiatalítják majd a színészeket.

  • Roy Kortsmit nevét ezen a hétvégén megismerte az egész világ, miután úgy védett még, mint soha senki.

    A Sparta Rotterdam ettől még elveszítette a meccset, a kicsit béna csatáraival is nyert az ADO den Haag.

  • Bár Erlich Bachman nélkül nyilván nem lesz ugyanolyan, mint volt, azért van miért várni a jövő áprilist. Addig is meg lehet nézni ezt: