Piroska
-10 °C
1 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Akkor Spanyolországot felejtse most el. Már a Földközi-tenger partján is havazásra ébredtek ma reggel. Hólepte pálmafák, havas utcák, így fest most a tengerpart. Ha befizette már az utazását, akkor a sapkát, sálat, meleg zoknit ne felejtse el betenni a bőröndbe. Esetleg érdeklődjön a szállásadójánál, hogy fűtést biztosítanak-e.

  20170118 093941
  Fotó: Olvasónk, Patrik
 • Peter Quill, A galaxis őrzői főszereplője eddig nem tudta, ki az apja, de ez a film második részében megváltozik. Az Ego nevű karaktert - aki a képregényben még csak egy arccal rendelkező bolygó volt, nem pedig bárkinek is a faterja - Kurt Russel fogja játszani. Hogy hogyan fog kinézni, eddig még nem derült ki, de a rendező James Gunn végre posztolt egy fotót róla az Instagramon, ezzel a képaláírással: "Nem egy jelenetfotó, de azért majdnem. Kurt Russel Ego, az élő bolygó emberi formájaként hamarosan érkezik a Funkótól."

  Not a screenshot, but close. Kurt Russell in human form as Ego the Living Planet @originalfunko coming your way soon.

  James Gunn (@jamesgunn) által közzétett fénykép,

  Amivel persze senki nem megy sokra: a Funko nevű, műanyag akciófigurákat gyártó cég játéka ilyen lesz. De úgy tűnik, a május ötödikei filmbemutatóig ezzel kell beérni. (via Cinemablend)

 • Kedden írtuk meg, hogy valakik meghekkelték a Széll Kálmán tér hetek óta elromlott óráját, és celofánnal a pontos időt mutató órákat rögzítettek rá.

  Hát ez a mókás próbálkozás is véget ért:( A 444.hu vette észre, hogy az órákat valakik ma reggelre leszedték, de bezzeg a totemoszlop még mindig a nyizsnyij novgorodi időt mutatja (vagy nem).

  Írtunk a BKK-nak, hogy ők szed(et)ték-e le az órákat, és ha igen, miért. Valamint, hogy mégis mikor fogják megjavítani az igazit, hiszen már egy hete is azt válaszolták, hogy hamarosan. Amint válaszolnak, frissítjük a posztot.

 • Már jó pár napja, hogy az utolsó hópihe betont ért a fővárosban, azonban a jeges utcák száma valahogy nem akar látványosan csökkeni. Hogy a hóeltakarításért kínált 500 forintos órabért keveslik-e a potenciális munkások, vagy valami más oka van, nem tudjuk.

  Többen szenvedtek sérüléseket, bokatörést, volt akinek a gerince is megsérült. És bár tudjuk, hogy a főváros nem egy stadion, hogy fűtsék alulról, azért ilyen jégpályákra nem számít az ember, mint például a Tamás képén látható Flórián téri utcarészlet, amin a helyi bankfiókokat lehetne megközelíteni. 

  Noémi képén pedig az Erzsébet híd környéke látható, a 8-as busz megállójától ezen a terepen kell átvágni a Döbrentei utcába a villamosmegállókhoz, vagy a talán hamarosan átadásra kerülő Várkert bazárhoz. 

  Ha úgy érzi, az ön utcája még ezeknél is sokkal durvább, írja meg, fotózza le, és küldje el nekünk a tema@mail.index.hu címre!