Ambrus
-7 °C
3 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Drámai kontrasztot alkot a köztársasági elnök öltönyének feketesége az olvadó jégtömb fehérségével, a kézmozdulat a medve esdeklő tekintetével. Nézzék azokat a füleket és a mikrofon szivacsát! A miskolci egyetemen készült az MTI fotósának mágikus hatású alkotása. 

  • Moszkva már készül arra, hogy a térképeken is megörökítse a november 6-án elhunyt Fidel Castro nevét. A kubai kommunista vezér ugyanis utcanevet kap az orosz főváros északi kerületében – ha elfogadja a városi közgyűlés a javaslatot, írta a Newsru.com. Igaz, átnevezés nem lesz, a szóba jött két lehetséges utcát még meg kell építeni.

    Sőt, még azzal sem büszkélkedhet majd senki, hogy a Fidel Castro utcában lakik. Olyan utcákról van szó, amelyek úgy mennek majd át a lakótelepeken, hogy egyetlen épület sem tartozik hozzájuk cím szerint.

  • A színésznő és kétéves lánya ugyanazt az álmot kergeti, derült ki egy tegnapi interjúból. Johansson nagyon szeretné, ha valamelyik élőszereplős Disney-filmben ő lehetne a főszereplő, de sejti, hogy nem fog összejönni a dolog. 

    Húsz éve könyörgöm érte, de még senki nem szólt vissza, hogy menjek. El kéne engednem a dolgot.

  • Nem, nem arról van szó, hogy bekerült volna a játékba a különösen kulturált magyar szurkolók Eb-nótája, miszerint Krisz-ti-á-nó homoszekszuál, ennél még viccesebb a sztori. Az történt ugyanis, hogy az angol első osztályban van egy Rainbow Laces nevű kezdeményezés, szivárványszínű cipőfűzővel lépnek pályára csapatok, hogy a melegek és úgy általában az LGBTSTB emberek elleni diszkriminációra hívják fel a figyelmet, és kiálljanak mellettük. A videojátékba most ez egy ingyenesen letölthető kis patch formájában került be - és ettől olvadt le a biztosíték néhány orosz parlamenti képviselőnél, akik az ország melegpropaganda-ellenes törvényére hivatkozva kezdeményezték az egész betiltását. vagy opcionálisan - nem vicc! - a 18-as korhatár bevezetését, hogy kiskorúak ne találkozhassanak a bűnös patch színes pixeleivel. (via Kotaku)