Ottó
21 °C
32 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Mert sokkal tovább tart eljutni Sopronba, mint amire számítani lehetne. Van a 84-es és a 85-ös főúton a jó idő meg a nyár miatt eleve hatalmas forgalmon és időről időre megismétlődő baleseteken kívül is minden, mint a búcsúban: gyalogos tempóban száguldozó traktorok, városnéző ritmusban andalgó kamionok, és ami a legjobb, félpályás útlezárások betonozás miatt. Legalább fél, de inkább egy órát érdemes rászámolni a soproni útra, pláne, mert persze a fesztivál miatt a városban is hatalmasak a dugók.

  Ön szerint normális, hogy a Nagy Fesztiválra vezető út kezelőjét nem érdekli a munkálatok ütemezésekor, hogy mikor van a Nagy Fesztivál?

  • 98
   Nem.
  • 83
   Épül-szépül az ország, miért nem lehet egyszerűen csak örülni?!
  • 69
   Persze.
 • Az Egyesült Államokban megmaradt még valami a vadnyugatból: a marha- és lóaukciók. Kalapos texasi kikiáltók elképesztő sebességgel kántálják a matekot, hogy melyik állat éppen mennyibe kerül. A Vine-on pedig most külön csatortnát indítottak azok, akik meglátták a dologban a zenét, az igazi hamisítatlan rapet. Egy kis beat a szöveghez és máris pörög a comptoni típusú buli.

  Mutatnánk a Ludacris-féle iskola legjobb versenyzőjét:

  Ez pedig egy 2pac-esített versenyző:

  Ha kíváncsi a többi iskolára, nézze meg a Slate összeállítását.

 • A korábbi évekhez hasonlóan július elsejétől, péntektől magyar rendőrök segítik a Horvátországban üdülő magyar turistákat, írja a police.hu. Az ORFK közleménye szerint a három-három rendőr a magyarok által felkapott Zadarban és környékén, jellemzően a közterületeken lesz jelen, de az éttermeket, kávézókat és strandokat is figyelni fogják, alkalmanként pedig parti járőrözést is ellátnak.

  20160107121342
  Fotó: Police.hu

  Az egynapos felkészítésen részt vevő egyenruhások augusztus utolsó napjáig, a nap 24 órájában, lesznek elérhetőek a segítségre szoruló nyaralók számára  a +36206242654 és a +36203436439 telefonszámokon.