Erzsébet
0 °C
7 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Manapság szinte képtelenség olyan filmre beülni, aminek szépen vége lenne 90 perc alatt, és ezt a trendet a Star Wars sem fogja megtörni. A SyFy írja, hogy Rian Johnson, a nyolcadik Star Wars-film rendezője egy francia sajtótájékoztatón elárulta, hogy 150 perc lesz stáblistával együtt a film. Ez a Csillagok háborúja-filmek történetének leghosszabbja, szóval remélhetőleg tényleg jó is lesz.

 • Strassbourgban az Ill folyót tisztítják a helyi búvárok, így fordulhatott elő, hogy az épp arra közlekedő sétahajó utasainak a vízből kiemelkedve integetett a csapat.

 • Most biztos nagyon örülnek majd azok a hardcore hiphop fanatikusok, akiknek már herótja van a motyogós mumble rapperektől. Az Atlanta Hawks és a Sacramento Kings meccsének félidejében ugyanis fellépett 21 Savage, a mumble rap egyik kirakatfigurája, aki nem mellesleg atlantai.

  Azonban az internetre kikerült videók alapján a halftime-show helyett a nézők valami botrányosan rossz alibizést kaptak. A felvételeken hallani, hogy nem is rappel, hanem szimplán csak szavakat mondogat, azokat is rossz ritmusra, ami azért rohadt kínos, mert közben felvételről is szólt a saját szövege.

  Az egészet még tetézte, hogy a "színpadi" (jelen esetben a kosárpálya) jelenléte kimerült abban, hogy fel-le sétálgat leszegett fejjel, és láthatóan annyi kedve van az egészhez, mint mondjuk beállni egy kétórás sorba a postán.

  21 Savage állítólag sosem volt jó élőben, de ennyire rossznak talán senki sem gondolta volna. Mindegy, ilyen amikor felvételen szól.

 • Jó 13 éve volt már, hogy megjelent A hihetetlen család a Pixartól, amit általában a stúdió legjobb filmjei között szoktak emlegetni valahol a Toy Story vagy a Némó nyomában szintjén.

  Furcsa is, hogy a spinoffok és folytatások - és különösen a szuperhősök korában - korában miért csak most döntött úgy a Pixar, hogy folytatást készít a klasszikus meséhez. Mindenesetre A hihetetlen család 2 jövő nyáron kerül a mozikba, és most kijött egy nagyon rövidke kis teaser, amiben a család új babája játszadozik a képességeivel édesapja legnagyobb örömére, majd bánatára.