Illés
15 °C
35 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Rápörögtek az oroszok a fidget spinner nevű gyerekjátékra, ami nem is gond, mert hát miért ne lehet ilyen végtelenül egyszerű cuccokkal szórakozni. Csakhogy a Kremlben nem így gondolják, az orosz Rosszija-24 csatornán pedig elhangzott egy olyan, a játék ellen érvelő mondat, hogy

  már többször is láttak fidget spinnert az ellenzék tagjainál.

  Vagyis a játék egy ártalmas nyugati termék, ami alapfelszerelése a politikai aktivizmusnak, ráadásul még veszélyes is az orosz fiatalok egészségére. 

  Mondjuk az oroszokat ismerve, nem is biztos, hogy tévednek:

 • Chris Fleet, volt mesterlövész, annyira rákattant a Trónok harcára, hogy elhatározta, otthonra is beszerez egy trónt. A férfi valószínűleg nem ismeri a magyar nyelv szépségeit a trón és trónolás jelentésárnyalatait illetően, mégis úgy döntött, a trónt a legkisebb helyiségben helyezte el - ahova ugye a király is gyalog jár. A masszív fekete kardok eltakarják a vécétartályt, de a működését nem befolyásolják, tökéletesen használható az eredeti célra.

 • Nem hétköznapi helyszínnel bővült a Google utcatérkép szolgáltatása. Végigsétálhatunk benne a Nemzetközi Űrállomás fedélzetén!

  Kattintson ide és próbálj ki. Én épp azzal szívok, hogy két lépés után eltévedek, és nem találok oda a kupolás kilátóba, ahonnan láthatnám a Földet. :(

 • Nézzék csak közelebbről ezt a képet!

  A fotón a Brexit részleteiről tárgyaló európai delegáció Michel Barnier vezetésével (balra középen), és a brit küldöttség (David Davissel, jobb közép) láthatók július 17-én, amikor először ültek le közösen, a tárgyalások első körös egyeztetésén Brüsszelben.

  Ha jól megnézték a képet, már biztos mosolyognak is. Míg az EU-s delegáció nagy stóc papírokkal érkezett a megbeszélésre, a brit delegáció semmivel. Üres előttük az asztal.

  Na, pont így állnak jelenleg az egyeztetések is.