Salamon
7 °C
13 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Bill Murrayt a kiemelkedő amerikai humoristákat elismerő Mark Twain-díjjal tüntették ki vasárnap.

    Az Idétlen időkig, a Szellemirtók és A Grand Budapest Hotel sztárja az ünnepségen elmondta, hogy sikerét a családja szeretetének és azoknak a tehetséges kollégáinak köszönheti, akikkel több mint négy évtizedes pályafutása során együtt dolgozhatott.

    A Mark Twain-díjat korábban Richard Pryor, George Carlin, Lily Tomlin, Neil Simon és Eddie Murphy is átvehette. Az elismerést olyan művészeknek szánják, akik humorukkal hasonlóan nagy hatást gyakoroltak az amerikai társadalomra, mint a 19. századi író.

  • Áron szúrta ki a Kámfor utcai táblát, amin a kissé gondozatlan terület tulajdonosa ad tanácsot a kéretlen szemetelőknek.

    A tábla 2009-ben  és 2011-ben még nem volt kinn, a 2014-es térképen tűnt fel.

  • Ezzel a remek akcióval igyekszik a Samsung hazai pályán, vagyis Dél-Koreában menteni a menthetőt az olykor kigyulladó, és emiatt visszahívott Note 7-esek botránya után: aki vásárlóként érintett volt az ügyben, féláron kapja meg majd a jövő évi modellt. Amiről természetesen az égvilágon semmit nem tudni egyelőre, se specifikációt, se árat, se azt, hogy a vízállóság mellé bevezetik-e a tűzállóságot is. Mondjuk egy ilyen brutális csúcstelefon féláron elég jó üzletnek tűnik, de azt egyelőre nem tudni, más országokra is érvényes-e az ajánlat. (via The Verge)

  • Kijött a magyar nyelvű előzetese is az Utolsó emberig című filmnek, amiben a lecsúszott Mel Gibson egy tetoválószalont működtet egy lakókocsiban. Aztán egyszer csak előkerül rég nem látott lánya, akivel ugyan eddig nem sokat foglalkozott, de most a segítségére siet. A lányát a rendőrség és egy drogkartell is üldözi, mert a lány megölte barátját, a bűnbanda egyik fejesét. A nagyszakállas Gibson meg jól rendet tesz.