Béla
3 °C
12 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • marble.png

  Clear Coffee - ez a neve ennek a csinos kis flaskában található italnak. És ez ebben az esetben nem fantázianév: a gyártó szerint ez tényleg kávé, amit egy szupertitkos eljárással tesznek vízszerűen átlátszóvá.  A történetben még szebb, hogy ezt egy magyar testvérpár találta ki. Nagy Dávid és Nagy Ádám is szereti a kávét, de olyan verziót akartak megalkotni, ami nem színezi el a fogakat. Az arabica-kávészemekből alkotott italnak alacsony a kalóriatartalma, nem tartalmaz cukrot és semmilyen mesterséges aromát és konzerválóanyagot. A termék egyelőre az Egyesült Királyságban és Szlovákiában kapható. Egy 200 ml-es üveg 5,99 fontba kerül, Szlovákiában 5,2 euróba.

 • Egy DVD-borítón elképesztően sok információ elfér, és Till Attila filmjének japán kiadója hál' istennek ki is használta ezt az adottságot. Sajnos mi itt a világ másik felén csak találgatni tudunk, mi az a dolog, amiből kétszer is leszögezik, hogy 100% van a filmben, és mi az a három, amiből viszont 0. De ha valaki ért japánul, ne habozzon megírni a megoldást! (via)

 • A KFC Zinger nevű szendvicse már vagy 30 éve kapható a világ sok országában, de az USA-ban eddig nem volt elérhető. Mostantól náluk is van, ennek örömére öltek egy kerekebb összeget a termék reklámjába a cégnél - ez a kisfilm ránézésre kerülhetett annyiba, mint nálunk egy egész estés játékfilm, és akkor arról még nem is beszéltünk, hogy a Sanders ezredesnek öltöztetett Rob Lowe színész nem a levegőbe beszél, amikor azt mondja, hogy a Zinger megy az űrbe, mert még idén feljuttatják a gyorskaját valahogy.

 • pingvinfioka01-Foto-Toth-Leticia
  Fotó: Tóth Letícia / Fővárosi Állat- és Növénykert

  Egyszer már elolvadtunk az Állatkert egyik újabb lakójától, Tifanitól, a kispingvintől, aki igazából annyira már nem pici: épp a föld napján lett négy hónapos.

  A pápaszemes pingvinek sajnos veszélyeztetettek, és bő három évtizede foglalkozik velük a budapesti állatkert. Eddig összesen harminc fióka cseperedett fel náluk sikeresen, úgyhogy Tifani érkezése nem csak a cukiságra fogékony közönség számára örömhír.

  pingvinfioka01 foto Bagosi Zoltan(1)
  Fotó: Bagosi Zoltán / Fővárosi Állat- és Növénykert