Gerzson
1 °C
10 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • 1.png

  Akinek van macskája, pontosan tudja, milyen jól el lehet úgy szórakozni, hogy az ember csak ül és mozizik. Egy macska is elképesztően mókás tud lenni, kettő meg pláne. Jó, a felnőtt macskák alapvetően gyökerek, egymással különösen, de amikor kicsik, akkor iszonyú viccesek és idétlenek. Namármost, ha valaki tényleg csak nézelődni akar, és az alomból szart lapátolni nem, akkor tegye el könyvjelzőbe ezt az oldalt, és meg van oldva a szórakozása jó ideig.

  Az izlandi honlapon egy bekamerázott babaházat követhetünk nyomon, ahol kiscicák élik mindennapjaikat. A műsor neve elég szörnyű, Keeping Up With The Kattarshians, de ha ezen túltesszük magunkat, jöhet a cukiság-overload.  A műsort a helyi cicamentők és állatorvosok közösen gründolták, a cicákat örökbe lehet fogadni. 

 • Fogalmunk sincs, mi történhet ott, ami kiváltotta ezt a keménységet a hajdúszoboszlói polgármester ellenfeleiből, de látszik, hogy nem ismernek tréfát. (De most komolyan, MI EZ?!)

 • Kínában egyre nagyobb népszerűségnek örvend a házi autóépítés. Van, aki fából épít, de guruló bőröndöt is eszkábáltak már. A Henan tartománybeli Guo Liangyuan nem adta alább, Lamborghinit épített a gyerekeinek. A mini replika elektromos meghajtású, egy töltéssel kb. 60 mérföldet lehet vele megtenni.

 • Kicsit megdöccent a kamion? Semmi gond, picit korrigáljuk, és már mehetünk is tovább:

  De az egész jelenetben nem is a kamionos a legdurvább, hanem a balról érkező autó, amelyik lassítás helyett inkább még jobban beletapos, hogy még pont elférjen a billegő kamion alatt.

  Bár az ilyen jelenetek általában az orosz utakról lehetnek ismerősek, ez a videó a YTN nevű dél-koreai tévéből származik, már ha lehet hinni az Imguron megosztott felvételnek.