Rózsa
17 °C
27 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Alapvetően két féle ember él Budapesten. Az egyik, amelyik  találkozott a Red Hot Chili Peppers tagjaival, a másik meg aki nem. Mivel az elmúlt 24 órában kiugróan megnőtt az első táborba tartozók száma, ideje tisztázni, az arányokat. 

  Találkozott velük?

  • 173
   Sajnos nem találkoztam velük
  • 112
   Londonban mosogatok
  • 103
   Ha Anthony Kiedis beszállna a buliba, már 101-en adnák vissza a Lovagkeresztet
  • 56
   Természetesen találkoztam velük
 • Baromi erős felsővezetéktartó-oszlopok lehetnek a csehországi Zlínben. Kedden késő délelőtt az alig kétéves Solaris vezetője rosszul lett, állítólag szívrohamot kapott, elvesztette uralmát a járműve fölött, és nekihajtott egy oszlopnak.

  14089041 1762713470633837 4592123761394626573 n
  Fotó: Facebook

  A balesetben tizenhárom ember sérült meg, öt közülük súlyosan. Az idnes.cz videóját is érdemes végignézni, nem mindennapos baleset volt, az biztos, csoda, hogy nem halt meg senki.

  A képet a Brněnská MHD aktuálně oldaláról szedtük, a hírről először a Magyar Trolis Közösség zárt facebook-csoportjában olvastunk.

 • cikkünk a témában:

  Mégsem lesz esküdt Taylor Swift

  Pedig úgy volt, hogy az lesz, hiszen az amerikai jogrendszer sajátossága, hogy bárkit behívhatnak esküdtnek egy adott ügyben. Az énekesnő le is maradt az MTV VMA díjkiosztóról, mivel helyette Nashville-ben kellett részt vennie egy nemi erőszak- és emberrablási ügy tárgyalásán.

  Egy másik esküdt ki is posztolta a közös szelfijét Swifttel, de aztán nem menőzhetett tovább az újdonsült ismeretségével, mert a bíró úgy döntött, az énekesnő a folyamatban lévő szexuális zaklatási ügye miatt összeférhetetlen, és felmentette az esküdti kötelezettsége alól.

  A másik ügyben egy volt rádiós műsorvezető perelte be Taylor Swiftet, amiért az énekesnő szerinte alaptalanul vádolta azzal, hogy a fenekét markolászta, és emiatt még az állásából is kirúgták. Swift viszont fenntartja állításait, és az ügyet Denverben bíróság tárgyalja majd.

 • A hármas metrón utazva szúrta ki Marci, hogy valami nem stimmel ezzel a Diákhitelt reklámozó képpel: és nem, nem az, hogy valami feneketlen bödönnek mutatja a hitelprogramot, ami csupa móka és kacagás, hanem hogy Magyarország felett, Szlovákia és Csehország közt kimaradt a két országot elválasztó határvonal.

  De tőlünk délre sem bíbelődtek sokat a térképpel: úgy, ahogy van, meghagyták egész Jugoszláviát.

  Fotó: Olvasónk, Marci

  Nem egyértelmű, hogy művészi koncepcióról van szó, vagy az Európa-térkép keresésekor megviccelte a grafikusokat az internet.