Péter, Pál
21 °C
32 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • New Yorkban van Till Attila, ahonnan rendesen posztol is a Facebookra. Éppen ment át a Brooklyn hídon, amikor egy ismerős arcra lett figyelmes. Íme!

  • Olvasónk, Gergő ötlete alapján készítettük ezt a kis gifet az Időkép webkamerájának felvételéből. A Dunakanyart is elérte a szerda esti vihar, onnan fentről elég látványosra sikerült.

    animation-(2).gif
  • Képzelje el a szituációt: Ön egy spanyol szülő, akinek van egy-két nagyon rendes, jól nevelt, ártatlan gyermeke, akit elvisz egy gyönyörű szombati napon a közeli játszótérre. Egyszer csak furcsa, gyanús hangokat hall a közelben. Odamegy és erre mit lát: hárman - egy nő és két férfi - éppen vadul szeretkeznek. A játszótér mellett. Fényes nappal.

    Ha eddig azt hitte, hogy ilyen csak a pornófilmekben történhet meg, akkor most csalódni fog. Madridban ugyanis szombaton, délután egykor hívták a felháborodott szülők a rendőröket, hogy három ember épp nagyon jól érzi magát.

    Mire a rendőrök odaértek, addigra a 18 éves nő és a 19, illetve 29 éves szexpartnere már befejezték a dolgot és békésen pihengéltek a fűben. Mind a hárman helyiek voltak, akik végigbulizták az éjszakát, a szórakozás közben pedig feltételezhetően komoly mennyiségű alkoholt és drogot fogyasztottak. (via)