Péter
8 °C
14 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Megtört arcok, néhol zavart vagy bizonytalan, másoknál pedig egészen elszánt tekinteteket láthatunk ezeken a fotókon, amiket az 1870-es években készített a Newcastle-i rendőrség fiatalkorú elítéltekről, ma pedig a Tyne & Wear Múzeum gyűjteményében találhatók meg.

  A gyerekeket mind kisebb értékű lopásokért és hasonló, enyhébbnek számító bűnökért ítélték el, a büntetésük pedig lehetett néhány nap közmunka vagy több hónap börtön is.

  A képre kattintva galéria nyílik!

 • Egy orosz fiú úgy döntött, nem kell neki 10 macska, úgyhogy csinált róluk egy videót. És másnap is. Egészen addig minden nap csinál róluk egy videót, amíg valaki el nem viszi őket (ma az 5. epizódnál járunk). Ha ma még nem látott 10 kismacskát egy ember ölében, akkor itt az ideje. 

  Szakértők egyelőre vitatkoznak, van-e szükség ezután az internetre.

 • Rengeteg előnye van annak, ha valaki az Egyesült Államok elnöki székéig (és asztaláig) jut. 

  A Financial Times riportere Donald Trumppal beszélgetett az elnökség első száz napjáról, és az interjú egy pontján rákérdezett a piros gombra is, ami ott virít az elnöki asztalon, egy szolid, fa dobozba ágyazva.

  Mindenki ideges lesz egy kicsit, amikor megnyomom!

  Mondta Trump viccelődve,

  majd előre hajolt és megnyomta a gombot, mire a Fehér Ház egyik inasa lépett a szobába egy pohár hideg kólával.

  (Gizmodo)

 • A Police.hu-n olvastuk, hogy a Gárdonyi és Dunaújvárosi rendőrkapitányság szakmai együttműködésének köszönhetően egyszerre négy különböző bűncselekmény elkövetésével gyanúsítottak meg egy ercsi férfit. Ebben az esetben indokolt lehet a hazai internetes sajtó egyik kedvenc fordulata, ugyanis ebben a helyzetben "ez még nem minden".

  20172904082712

  K. Sándort fogták el, akinek elég pörgős lehetett a csütörtöki napja. Miután megállították a rendőrök, a következők derültek ki:

  • nem volt rajta bukósisak
  • lopott motoron közlekedett
  • nem volt nála jogosítvány
  • a motor csomagtartójában két lopott rádiós magnó volt nála
  • és még a szonda is pozitív értéket mutatott ki.

  Az már csak slusszpoén, hogy a lopott robogóval autót lopni indult, ám azt nem sikerült beindítania. A körzeti megbízott Ercsiben elfogta, a bíróság pedig kezdeményezte az előzetes letartóztatását.