Ervin
9 °C
23 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A Walking Dog ismét meghirdeti kutyás programját, amit május 1-én rendeznek a Golftanyán. A közösség célja, hogy a városi gazdikat és kutyáikat összehozza, közös mozgásra és programokra buzdítsa és erre mi lehet jobb alkalom egy tavaszi pikniknél? 

  1

  Ilyen volt a tavalyi:

  Walking Dog Kutyás Piknik a Golftanyán from Walking Dog on Vimeo.

  És itt találja az eseményt:

 • Aki látta A galaxis őrzői első részét, annak biztosan ismerős lesz Űrlord válogatáskazija, ami egyben a film zenéjét is szolgáltatta. 

  A második rész már a nyakunkon van, a Marvel pedig ennek örömére összeborult a Doritossal és elhozták nekünk a Király Válogatáskazi 2-t, méghozzá csipszeszacskókon.

  Persze ez eddig még nem lenne túl érdekes, de a zacskókba fülhallgatót lehet dugni és 

  lejátszani rajtuk a teljes kazettát!

  Sőt, a zacskók újratölthetők, úgyhogy akár többször is meghallgathatjuk az egészet. A zacskón! Hát mi ez, ha nem a jövő?

  Doritos-Guardians-of-the-Galaxy-vol-2-collab-2017-billboard-1548
  Fotó: Frito-Lay

  (Billboard)

 • Jevgenyija Medvegyeva oda merészkedett, ahová előtte még senki, ha minden igaz.

 • Az United Airlines újabb rossz pontot szerzett magának: a Londonból Chicagóba tartó járatán, eddig nem tisztázott körülmények között hunyt el egy óriásnyúl. Mutatjuk, ilyen állatról van szó:

  A 10 hónapos nyúl makkegészséges volt, amikor elindult vele a gép. A gazdája szerint Simon nagy eséllyel a világ legnagyobb nyula lehetett volna, hiszen az apja Darius, aki jelenleg 1,3 méteres. 

  A légitársaság nagyon sajnálja az esetet.