Emőke
8 °C
19 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Profin kivitelezett trollkodás vagy egy valódi termék? Amíg nem haraptam bele, nem hiszem el, hogy létezik ez a mirelit csokoládés pizza, amit a Dr. Oetker harangozott be a facebook oldalán. Na jó, gazából sose harapnék bele egy csokoládés pizzába, de ez nem is az, hanem egy kerek csokis lepény.

  Egy német vlogger már tesztelte is a Dolce al Cioccolato elnevezésű terméket, ezzel 100 grammonként 319 kalóriát pakolva magába, de hát egy ilyen fogás nem is kalóriaszámolásról szól.  A Don Pepe pizzaburgere mellé egész jó választás lehet desszertnek, nem? (Nem.)

 • Csütörtök délután oldották fel az útzárat a szerdai, gázolással indult, késes merénylet helyszínén a londoni Westminster hídon.

  Az autók elől lezárt hídon szabadon sétálhattak viszont a gyalogosok, akik között akadt olyan is, aki kihasználta a helyzetet, hogy néhány háborítatlan szelfit készíthessen - akár az út közepén is állva - épp ott, ahol tegnap négyen meghaltak, negyvenen pedig megsérültek, amikor egy terrorista a tömegbe hajtott.

  Esküvői fotózás is volt ma a híd lábánál:

  Érdekes filozófiai vita, hogy ez most akkor kegyeletsértő viselkedésnek számít, vagy inkább azt mutatja meg, milyen hamar visszatér az élet a normális kerékvágásba még egy ilyen brutális akció után is?

  Lazán kapcsolódik egy tavaly indult, és rekord gyorsan botrányba fulladt fotós projekt, a #yolocaust, ami ennek a jelenségek az ellentmondásaira világít rá. Hogy illik viselkedni egy katasztrófa helyszínén? Lehet-e a mobiltelefon vagy egy szelfi a gyász eszköze? Elég izgalmas kérdések ezek.

 • Donald Trump Jr. elég érdekesen reagálta le a szerdai londoni eseményeket. Vélhetőleg elolvasta az Independenten megjelent cikk címét, majd levonta a maga következtetéseit:

  Nem volt egy jó ötlet, a "Baszd meg magadtól" kezdve kapta az ívet rendesen, érdemes böngészni a tweet alatt:

 • Az Izraeli Régészeti Hatóság szakemberei őskori leletek reményében feltárásokat végeztek a Remle város melletti út építése kapcsán, mivel a környéken korábban 250 ezer éves kőkorszaki szerszámokat találtak. Legnagyobb megdöbbenésükre azonban csak mindössze százéves leleteket találtak, méghozzá I. világháborús brit katonák üres alkoholos üvegeit - de abból legalább több százat:

  Untitled-1
  Fotó: GilLitman / Twitter

  Történelmi tanulsággal azért így is járt a feltárás: kiderült, hogy a csaták szüneteiben a katonák igen jelentős mértékben ittak töményet, gint, likőrt és whiskeyt.