Izsó
13 °C
29 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Villámcsapás és pókcsípés után mérges kígyó harapását is túlélte egy floridai férfi, írja az MTI. A 31 éves Kyle Cook az elmúlt négy évben egy villámcsapást, majd egy mérges pók csípését is túlélte, aztán a napokban a közép-floridai Lakelandben, a családja által bérelt ház kertjében támadta meg egy kígyó.

  A férfi éppen befejezte a kaszálást, amikor meghallotta egy csörgőkígyó jellegzetes hangját. A kétméteres, keleti gyémánthátú csörgőkígyó alig egy méternyire volt csak tőle. Cook megpróbált elhátrálni az útjából, de megreccsent a lába alatt egy gally és a zajra a kígyó azonnal támadott. A bokáján harapta meg a férfit, aki szerencsére megúszta az életveszélyes balesetet.

  Mi más juthatna az ember eszébe erről, mint Nordberg esete a Csupasz Pisztolyból.

 • Kanye West, amerikai rapper, akit legtöbben talán onnan ismernek, hogy ő az a zenész, akit 700 millió forintra perelt be Presser Gábor. Most azonban nem erről lesz szó, hanem arról, hogy az extravagáns zenész amerikai turnéja elindult, ahol nem mindennapi élmény várja a rajongókat.  

  A rapper legújabb lemezének, a Life of Pablo turnéján csak amerikai és kanadai sportcsarnokokban lép fel. Mikor az első fellépés helyszínére megérkeztek a rajongók, akkor meglepődve tapasztalták, hogy sehol sem találják a színpadot.  

  Aztán mikor elkezdődött a koncert világos lett, hogy Kanye Westnek esze ágában sincs egy hagyományos színpadról koncertet adni. Helyette egy tetőről lelógatott platformról nyomta végig a számokat.

  Az egészen egyedi élményről még itt van néhány fotó és videó.

 • Elképesztő, hogy repül az idő: 25 éves a Tilos Rádió. Ezt egy 2 napos, ingyenes bulival ünneplik a Dürerben. A műsort élőben is követheti a Facebookon, de mivel a Facebook élőzések urlje mindig más, a legegyszerűbb, ha az esemény oldalán nézi meg, mi újság éppen. Itt azt is megtalálja, milyen programokkal készült a (szerintem) legjobb magyar rádió. Paizs Mikivel szólva: Hajrá Tiloska!

 • Ma van a Lila Nap, aminek keretében lilába öltözve mutathatjuk ki támogatásunkat a szivárványszínű fiatalokkal kapcsolatban. 

  Ha ez elterjed, nagy gondban lesznek a pomáziak az iskola kerítésével kapcsolatban.