Hella
13 °C
27 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Igazat adott a padovai bíróság annak az olasz férfinak, akinek havi 300 eurós (95 ezer forintos) tartásdíjat kell fizetnie, és ő kérte, hogy ezt pizzákkal teljesíthesse. A per azért indult, mert a volt feleség nem akarta elfogadni a tartásdíj pizzásítását, pontosabban egy idő után már sokallotta a pizzákat – derül ki a thelocal.it cikkéből. Az ügyben eljáró bírónő szerint azonban a férfi jogosult arra, hogy a pizzában teljesítse a kötelezettségét, mert nem keres annyit, hogy ekkora összeget ki tudjon fizetni.

 • László "konzervatív" Balázs és néhány konzervatív barátja nem hagyhatta, hogy leszbikus-csókolózós-flashmob üsse fel a fejét az ELTE-n, így kivonultak, hogy fujjoljanak egyet.

  image.png
  Fotó: Olvasói fotó

  László Balázs (fenti képen középen), a magát Konzervatív Hallgatók Szövetségének nevező szervezet vezetője tavaly októberben a Pax Hungarica nyilas mozgalom egyik rendezvényén konferált, egy nyilas portálon talált 2011-es cikkben pedig László a Pax Hungarica soproni csoportjának képviselőjeként szerepel. A Pax Hungarica (PH) nem tagadja szálasista örökségét: a csoport hirdeti is, hogy tagjai közé nem kerülhetnek cigányok, zsidók, homoszexuálisok, de más „nem europid származású személyek” sem.

  Hát a cigány-zsidó-homoszexuális sátáni Bermuda-háromszögéből az egyiknek most jól nekimentek a konzervatív fiatalok, gondolom, ha vezetőjükön múlik, a következő akciójukat a Dohány utcába tervezik: könnyű dolguk lesz, zsinagóga és roma önkormányzat is van az utcában.

  A flashmob előzménye, hogy május közepén kidobtak a Könyvtár Klubból egy csókolózó leszbikus párt, erre válaszként leszbikus csókflashmobot szerveztek az ELTE udvarára. Ez verte ki a biztosítékot a konzervatív fiataloknál.

  Nem láttam, hogy valahol tagadta volna László azóta, hogy mint ex - Pax Hungarica szórványtag (bármit is jelentsen az) már nem szálasista, sőt, a Magyar Nemzetnek azt mondta: „mindenkinek szabad joga van a szövetségükön belül, hogy különböző pártokhoz és irányzatokhoz húzzon". Annyit tett hozzá, hogy jelenleg csak a KHSZ tagja.

  A 24.hu összeállítását itt tudja megnézni.

  A Bumm.hu anyagát pedig itt.

 • Csütörtök este egy jászkiséri telefonáló hívta a rendőrséget, hogy a szomszédos lakatlan, romos telekről reggel óta keserves kutyaugatást, vonyítást hallott.

  Két körzeti megbízott a körbekerítetlen telken, a vízóraaknában egy nagytestű kutyát talált. A riadt eb nem tudott kimászni, és folyamatosan ugatott.

  A rendőrök állampolgári közreműködéssel, egy heveder és egy kötél segítségével kihúzták az aknából a kutyát, aki azonnal elfutott.