Gáspár
14 °C
30 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A rendőrök egy nyíregyházi konditerem biztonsági kameráinak felvételei alapján keresik. Lopás miatt nyomoznak, miután augusztus 5-én, reggel 8 és 9 között feltörték az öltöző szekrényeit, és készpénz tűnt el az ott lévő pénztárcákból. A rendőrség kéri, jelentkezzen, aki felismeri rózsaszín pólóst.

 • A rendőrség videójából nagyjából összerakható a dolog, amit úgy lehet összefoglalni, hogy sok készpénz, sok arany, nagy BMW, ezzel szemben egy szűk, lepattant, koszos lakás. A sztori a videó után.

  Kábítószer-kereskedelem és más bűncselekmények megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda Ö. Lóránt 22 éves budapesti lakos és hat társa ellen. A családi alapon szerveződő bűnözői csoport 2016 elején került a nyomozók látókörébe. A megalapozott gyanú szerint a csoport tagjai Budapesten amfetamint és marihuánát árultak, illetve a drog beszerzését, porciózását és szállítását is végezték.

  A Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai 2016. augusztus 24-én összehangolt akciót tartottak Budapesten, melynek során egyszerre több helyszínen folytattak házkutatást a nyomozók. A házkutatások alkalmával a rendőrök a kábítószer-gyanús anyagok mellett nagy mennyiségű készpénzt és ékszereket, illetve nagy értékű autókat is lefoglaltak a gyanúsítottaktól. A nyomozás adatai szerint a most felszámolt bűnözői csoport Pest déli részén folytatta tevékenységét.

 • Repüléstörténeti csúcsot állított fel szombaton egy 18 éves ausztrál srác, ő lett az eddigi legfiatalabb pilóta, aki egymotoros kisrepülőgéppel egyedül körberepülte a Földet – írja az MTI.

  A queenslandi Lachlan Smart szombaton landolt az ausztrál keleti parti Maroochydore repülőtéren, ahonnan több mint egy hónapja, július 24-én indult a világ körüli útra. A héthetes repülés alatt 24-szer szállt le a világ 15 országában. Azt mondta, hogy leginkább az időjárás és a földi repülésirányítók nehezítették meg a dolgát.

  Smart szombaton 18 éves, 7 hónapos és 21 napos, vagyis majdnem egy teljes évvel fiatalabb, mint amilyen az eddigi csúcstartó amerikai Matt Guthmiller volt, amikor 19 évesen, 7 hónaposan és 15 napos célba ért 2013-ban.

 • Íme, a magyar állam menekültpolitikája a BKK nyelvén megfogalmazva:

  bic