Elemér
5 °C
16 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Hiánypótló mobiltelefon jelent meg az Amazonon, amivel nem csak egy piaci rést fognak betömni.

  444.hu szúrta ki, hogy 27 fontért, azaz körülbelül 10 ezer forintért árulnak az Amazonon egy telefont, amit kifejezetten arra terveztek, hogy az emberek a seggükbe feldugva csempészhessék be oda, ahová amúgy nem lehetne bevinni telefonokat. Például egy börtönbe.

  6yjllwOYNDlRKeFUs
  Fotó: Amazon

  A mobilnak nem csak a mérete, a formája is úgy van kialakítva, hogy könyebben felcsúszhasson, és fémalkatrészből is csak annyi van benne, mint egy fogtömésben, ezért a detektorok sem érzékelik.

  Óriási lehetőségek állnak most a szaksajtó előtt, kíváncsian várjuk a teszteket, hogy mennyire tudja ellátni a feladatát a seggmobil. Az Amazonon már vannak felhasználói visszajelzések, az egyik ötcsillagos értékelés szerzője nagyon elégedett volt a telefonnal, előrelátóan azt írta, hogy

  "Egyelőre nincs szükségem olyan telefonra, ami elrejthetek a seggemben, de ki tudja, hogy mikor lesz."

 • Nehéz szavakat találni a fenti fotóra, amit az Index egy olvasója küldött a Pilisvörösvári Német Nemzetiségi iskola farsangjáról. A kép tanúsága szerint valaki jó mókának tartotta felső tagozatos gyerekét KKK-tagnak beöltöztetni, és úgy tűnik, a tanári kar sem tartotta problémának, hogy a diák a hírhedt amerikai rasszista szervezet ruhájában parádézik. 

  A kép egyébként a csuklyás versenyzőn kívül is felvet néhány kérdést, például hogy minek öltözött az 5-ös és a 6-os számú versenyző, de a többi jelmez alapján talán valamilyen etnikumra, nemzetiségre gyanakodhatunk. Ha így van, az még adhat egy plusz csavart a kkk-s kisgyerek jelmezének, amit egyébként lehetne akár hagyományos spanyol húsvéti kosztümnek is nézni, ha nem lenne rajta a KKK vörös alapon ezüst kereszt jele.   

  Mi lehet a magyarázat a KKK-jelmezre?

  • 1352
   Troll szülők
  • 1046
   Tudatlan szülők, akik mellényúltak a szellemjelmezzel
  • 637
   Bizarr tematika az osztályfarsangon
  • 514
   Rasszista szülők

  Zárójel: viszonylag kevés olyan abszurd dolog van, amit a South Park alkotói ne jósoltak volna meg, a szerkesztőség tagjainak rögtön be is ugrott a bizarr jelenet sorozatbeli előképe, amikor Cartman ku-klux-klanosnak öltözött Halloween alkalmából:

  south park Pinkeye halloween
  Fotó: South Park
 • Azonnali hatállyal felfüggesztették azt a 49 éves tanárt, aki művészet és kézművesség órán hagyta a 12 éves diákjainak, hogy egy túlméretezett, erekcióban lévő péniszt készítsenek. A gyerekek állítólag viccesnek találták a feladatot, nem úgy a szülők. 

  A férfinak nem ez volt az első hasonló esete, a tanítási módszereit már korábban is érte kritika. (via)

 • Egy brit férfi palackozott friss levegőt árul egyenesen a svájci Alpokból, hisz az a legjobb a világon. Egy szép, félliteres palacknyi levegő mindössze 28 ezer forintba (97 dollár), a háromliteres kiszerelés pedig 72 ezer forintba (247 dollár) kerül.

  jarandlabel.png

  Az üveg mellé jár egy hitelesítő igazolás és GPS-koordináták a helyről, ahonnan a levegő származik. Ráadásul ezzel nem csak magunknak és az egészségünknek teszünk jót, hanem egyúttal adakozunk is, hisz a palackozott levegő árának 25 százaléka jótékony célokra megy el.

  Online is lehet rendelni a ttp://www.mountainairfromswitzerland.com oldalról és nem kell félni, bárhová kiszállítják.

  (via)