Paulina
16 °C
33 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Persze a kérdés teljesen értelmezhetetlen ökológiai szempontból, hiszen az állatok ott vernek tanyát, ahol tudnak, és azt esznek meg, amit tudnak. Arról nem is beszélve, hogy míg a mogyorós és az erdei pele inkább növényevő (bár azért tesznek kivételt), a szén- és a barátcinege azért alapvetően ragadozó, még ha nem is úgy gondolunk rájuk.

  Most azonban a pelék foglalták el a cinkék tanyáját. Néhol miután kiköltöztek a régi lakók, néhol azonban nem várták meg, míg eltűnnek.

  Az egészről az odúkat kihelyező Karcza Zsolt számolt be a Facebookon, egyúttal a tökéletes megoldást is feldobta (főleg, hogy mindkét pelefaj védett!).

 • Screen Shot 2017-06-22 at 15.19.09.png

  Nem? Itt egy videó a Majmok bolygója 3 fogatásáról, különösen nagy teret szentelve Andy Serkisnek aki a főhős Cesar majmot alakítja. Bemutató hamarosan itthon is. 

 • Ha az időjárás nem rondít bele nagyon, akkor valamikor csütörtökön indítják majd útjára a Stratollite nevű ballont, ami 19-22 km magasra visz majd magával egy KFC-s csirkés szendvicset. 

  Az elsőre teljesen értelmetlen projektnek egyrészt anyagi oka van, ugyanis a KFC fizet egy rakás pénzt a ballonnal kísérletező World View Stratollite-nek, hogy pár napig kuponokat dobálhassanak le az égből, másrészt ez lesz a ballon első több napos tesztje, eddig maximum 12 órát töltött ilyen magasságban, írja a Space.com

  A kampányt úgy hirdették be, hogy az űr peremére küldik a csirkés szendvicset, de ez azért elég nagy túlzás, mivel 100 km-en van a Kármán-vonal, amit a világűr határának szokás mondani. 

  Ön mit küldene fel?

  • 355
   kÜRtőskalácsot
  • 239
   Debreceni párost
  • 151
   Űrlángost
  • 122
   Nem tudom
 • Oké, a 2006-os film címe igazából Halálos iramban: Tokiói hajsza volt, a Nemzetközi Automobil Szövetség most viszont kicsit komolyabb dolgot jelentett be: szeptember 30. és október 1. között Tokióban rendezik az első hivatalos drift-világkupát.

  A helyszín nyilván nem véletlen, az 1980-as években Japánból indult el a driftelés, amiben idén először kiderül, ki a világ legjobbja.

  fia idc photo2
  Fotó: FIA

  Azt egyelőre nem közölte az FIA, hogy pontosan hány indulóval terveznek.