Zita, Mariann
12 °C
19 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Szerdán lőtték fel az Egyesült Államokban azt a forróvonalat, amit az éber amerikaiak arra használhatnak, hogy illegális bevándorlók által elkövetett bűncselekményekről tegyenek bejelentéseket. 

  Trump januárban úgy hirdette meg a dolgot, hogy illegal aliensnek nevezte a jelentendő egyéneket, ezt trollkodták meg alaposan az indulás napján. 

  000 9I7ZX
  Fotó: Karen Bleier / AFP

  A vonalat ugyanis elárasztották a földönkívüliekről szóló bejelentéseknek, a BuzzFeednek nyilatkozott is egy aktivista, aki elmondta, hogy egy hosszú sóhaj volt a válasz, amikor elmondta, hogy törvénysértő földönkívüliek rabolták el. Neki visszahívást ígértek.

  A bevándorlási hivatal megerősítette a lapnak, hogy elárasztották őket az ufós kamubejelentések, és egyúttal sajnálatukat fejezték ki, hogy a valós bűntények áldozatainak így nincs lehetőségük arra, hogy segítséget kérjenek. Azt ígérték, növelik az erőforrásaikat, hogy az összes hívást megfelelően tudják kezelni. 

 • „Egy kicsit meg fogjuk cidálni a milliárdosok bajszát”, mondja ez a fidelitaszos fiatalember arról a kampányról, amit most indítanak, az MTI szerint azzal a céllal, hogy megnevezzék „azokat a milliárdosokat, akik ellenzéki politikusokat "rángatnak". Erről Böröcz László, az ifjúsági szervezet elnöke beszélt, feltehetően ő van ezen a videón is, szegény, mondjuk politikus utoljára útelágozódásnál láttunk ennyire félrebeszélni, de ennél sokkal jobb, hogy a cidálni szó mit jelent: a szlengben a szopásra mondjuk. Noha fideszes politikusnak lenni tényleg nagy szopás lehet, amit viszont kompenzál az élet a feneketlen közpénzhez való hozzáféréssel, de Böröcz nyilván nem cidázásról ábrándozik, hanem cibálásról. Az úgy más, és persze rendkívül bátor, tényleg megéri erre is elkölteni néhány milliárdot, hiszen feltehető, hogy a gyávaságból verhetetlen kisfideszes nem Mészáros Lőrincre gondolt.

 • A Tavaszterrort akkor forgatták, amikor a Budapesten forgató Oscar-díjas színésznő éppen lenézett egy kicsit bulizni a Vittulába. Így tudták kívül ugyan, de bekerült a Veszélyes Faszfej új klipjébe. Aki nem szeretné végignézni a teljes művet, annak eláruljuk, hogy Lawrence először 1.23-nál tűnik fel egy pillanatra csinos bundában, aztán a klip végén, amikor kiszáll egy autóból. A színésznő egyébként a Vörös veréb című kémfilmet forgatta itt, amit jövő márciusban mutatnak be.

 • Elkezdték már a kicsomagolást az F1-csapatok Szocsiban a hétvégi nagydíj előtt, ilyenkor rendszerint az első szárnyak és a motorházfedők a garázs előtt szoktak napozni. Így van ez a McLarennél is, amely meglepetést tett az első szárny oldalára: a #BillyWhizz felirattal tisztelték meg a nemrég súlyos versenybalesetet szenvedő, amiatt mindkét lábfejét elvesztő brit pilótatehetséget, Billy Mongert.

  C-aRlSxXkAAvuKH
  Fotó: Twitter / McLarenF1

  Monger twitteres felhasználóneve a BillyWhizz egyébként. Monger megsegítésére gyűjtést indítottak, a McLaren és annak alkalmazottai elsőként osztották meg a felhívást, Jenson Button maga is 15 ezer fontot adott a már 760 ezer fontnál járó alapba.