Mihály
10 °C
25 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Ha valaki megveszi az összes nagyobb országos napilapot, akkor négy nappal a kötelező betelepítési kvótákról szóló népszavazás előtt akár olyan érzése is támadhat, hogy 

  kifulladt a menekülttéma!

  A Világgazdaság címlapján semmi, a "mindig ellenzéki" Magyar Nemzet arról ír, hogy jogsértő a kvótakampány, a Népszabadság borítójára pedig egy Szijjártó Péter-interjúval tudott felkúszni a téma. 

  Képünkön nem látszik (mert nem helyeztem be a kompozícióba), hogy a Blikk és a Bors sem találta annyira izgalmasnak a menekültkérdést, hogy megemlékezzenek róla. 

  Na de milyen jól jönnek ilyenkor a kormánybarát puszipajtás lapok? A Magyar Idők nem viccel, a Magyar Hírlap meg egész egyszerűen olyan rendkívüli címlappal állt elő ezen a békés, menekültmentes csütörtök reggelen, mintha kiderült volna, hogy a külföldre vándorolt magyarokat Soros kényszerítette a kitelepülése. 

  Ha egy témát nem sikerült megfelelő intenzitással napirenden tartani, akkor ott össze kell hívni a spindoktori konzíliumot, és megtalálni ennek a felelősét. 

 • Egy FAB-50-es bombát találtak a 15. kerületben, a Rákos út egyik kertes házának átépítésekor. A 65 kilogrammos szovjet romboló bomba 25 kilogramm robbanóanyagot tartalmaz, kiélesedett gyújtószerkezettel találták meg egy padlózat bontása során. A gyújtószerkezet eltávolítását megkezdték, a környéken 500 lakóházat és egy egészségügyi szakrendelőt kell kiüríteni a bomba miatt.

 • A Marvel hamarosan (október 26.) bemutatásra kerülő új szuperhősfilmje, a Doctor Strange kapott három karakterposztert: az elsőn a címszereplő Benedict Cumberbatch, a másodikon a csaja, Christine (Rachel McAdams), a harmadikon pedig a haverja, Wong (Benedict Wong) látható. A film Stephen Strange, a híres idegsebész története, aki egy baleset után már nem tud műteni, de ettől még kiválóan alkalmas arra, hogy a mágiát kitanulva boszorkánymesterként védelmezze a bolygót. Vagy valami ilyesmi. Szerepel még benne Mads Mikkelsen, Tilda Swinton és Chiwetel Ejiofor is.

 • Kevesen vannak, akik értik, milyen az igazán finom bor, vagy hogy miért különleges egy kocka igazán fekete csokoládé, de talán még náluk is ínyencebbek azok, akik örömükben feljajdulnak, ha megtudják, hogy a Wasteland 2 mögött álló csapat nekiállt a folytatásnak. Egyelőre csak annyit árultak el, hogy a helyszín a jeges Colorado állam lesz, és átalakul a harc, méghozzá úgy, hogy a járművek is szerepet kapnak valahogy. A történetet a döntéseink alakítják majd, és az egyjátékos mód mellett akár többen is játszhatunk majd egyszerre.

  14450003 1143201455729116 66327502211007043 n.png