Angéla, Petronella
14 °C
27 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Az álcázás nagymestereként szerette volna megúszni a börtönbüntetését a kaliforniai Tracy Clapp. A harminchat éves nő még április huszadikán ment át egy piroson, és halálra gázolta a huszonhat éves Christopher Chavezt. 

  santa ana hit run-1
  Fotó: Santa Ana Police Department  Clapp akkor egy pillanatra állt csak meg, ami elég volt ahhoz, hogy egy szemtanú lefotózza, ami alapján a rendőrség beazonosította. Miután a rendőrség nagy erőkkel keresni kezdte, kontaktlencsével, hajfestéssel, és egy ótvar gusztustalan sárkány arctetoválással próbálta megtéveszteni a rendőröket, akik végül Santa Anában elkapták. 

  Ezzel a mutatványával együtt cserbenhagyásos gázolással, emberöléssel, gondatlan vezetéssel és hatóságok megtévesztésével is vádolják. 

 • Adele nem nézte jó szemmel, hogy egy rajongója inkább videózza a fellépését, mint hogy odafigyelne és átélné a pillanatot, és ezt hangosan szóvá is tette a koncerten.

 • Visszatérő probléma, hogy nem működnek a lámpák a Váci út és a Forgách utca kereszteződésében, pedig két iskola is van a környéken, a gyerekek tömegével próbálnak átkelni a hatsávos úton. Az emelkedőről az autók úgy jönnek le, mint az őrültek, néhány perc alatt többen csak satufékkel tudtak megállni. Kifelé a következő lámpa már működik.

 • Screen Shot 2016-05-30 at 20.09.21.png
  Fotó: instagram.com/therock

  A fenti képet Dwayne The Rock Johnson tette közzé az instán. A Halálos iramban 8 forgatásán készült, Hobbs új fazonját mutatja be, és ami a legérdekesebb, a képaláírás szerint a régen belengetett Hobbs-spinoff nagyon úgy néz ki, hogy összejön.