Ilona
16 °C
33 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A világhírű magyar karmester még tavaly állt elő a Happy birthday dalocska megreformálásával. Szerinte nem csak szomorkás a vége, de (főleg angolul) nehezen énekelhető, emiatt a világon előadott Happy birthday-k 95-98%-a szerinte totálisan hamis.

  Úgyhogy át is írta.

  Persze az egész csak egy poénkodás volt egy fesztiválon, de a videót pár napja felfedezte a Classic Fm , megosztotta a Facebook-oldalán, és az emberek megvadultak tőle.

  A dalocska lassan kétmillió megtekintésnél tart (csak ebben az új feltöltésben), alatta pedig habzó szájjal vitáznak az emberek, hogy hú mekkora szentségtörés ez. A legviccesebbek kommentben azon háborog valaki, hogy micsoda dolog egy népdalt, amit egy nő költött, hozzáigazítani a fehér férfiak által alapított hagyományokhoz. Szerinte ez

  zenei imperializmus!

  Nem tudom, én csak egy kedves mókázást hallok, egy nagyszerű karmestertől.

 • 7.08679838

  Bella Thorne színésznő mostanában azzal van elfoglalva leginkább, hogy A szórakoztatóipar trashkirálynője vándordíjat végre hazavihesse egy időre, így ahol lehet, megmutatja a másodlagos nemi jellegeket. Amivel persze bekerül a lapokba itthon is, ide is, tessék, mission accomplished. Vajon melyik lap írta ezt Thorne fenti produkciójáról?

  Keblei kíváncsi ikrekként kukkantottak ki a világra, a nyilvánosság elé tárva minden titkukat.

  Hol írták?

  • 482
   Blikk
  • 402
   Magyar Idők
  • 393
   Bors
  • 293
   Kiskegyed
 • A remek nevű Unalaska városban, Alaszka államban egy csomó fehérfejű rétisas él, egy videóban meg is mutatják, hogy úgy általában mennyi:

 • Egy biztos: Krasznojarszkban nem bánnak kesztyűs kézzel a tanulóvezetőkkel!

  A helyi autósiskola hallgatóit és a belügyminiszter oktatási intézményeinek gyakornokait arra a rendőrségi telephelyre viszik terepgyakorlatra, ahol a közúti balesetekben összeroncsolódott autókat tárolják. Elég brutális módszer, kérdés, hogy mennyire hatásos.