Menyhért, Mirjam
10 °C
25 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Nagyon szomorú látvány végignézni ma az Imgur legnépszerűbb képei között, ahol a szokásos cuki kiskutyák/macskák helyett szinte csak a tegnapi napfogyatkozásról vannak kamu képek. Az igazán szomorú az, hogy a nyilvánvaló trollokdásból feltöltött illusztrációkat viszont a NASA-nak kreditelve osztják egymás között az emberek, mintha nem lenne holnap. Lásd:

  UWUuRvv
  iZhg2k5
 • khjkljhlkjh

  Egy Tesla Model X P100D-vel versenyeztették a Lamborghini izomautóját, és az eredmény elég meggyőző. Na jó, túlzás azt mondani, hogy állva hagyta. Elég szoros volt. 

    Itt lehet nyálat csorgatni:

 • A 444 szúrta ki, hogy az ELTE Etológiai tanszékén minnesotai törpemalac-tartókat keresnek egy kutatáshoz.

  "A társállatként tartott törpemalacok száma világszerte ugrásszerűen megnőtt az elmúlt években, hála annak, hogy ezek az állatok tiszták, tanulékonyak, válaszkészek és alkalmazkodóak. De még mindig keveset tudunk szociális képességeikről, vagy például arról, hogy mennyire kommunikálnak hatékonyan az emberrel.

  shutterstock 473075398

  A program lényege, hogy házi kedvencként nevelt törpemalacok vesznek majd részt a családi kutyákkal végzettekhez hasonló etológiai vizsgálatokban. Ezek segítségével bepillantást nyerhetünk társas viselkedésük és kommunikációs képességeik részleteibe. Éber állapotban elvégzett funkcionális MRI vizsgálatok segítségével pedig még árnyaltabb képet kaphatunk arról, hogy mi is járhat egy malac fejében" - írják az Etológiai tanszék oldalán.

  Már várják a legalább hat hónapra törpemalacokat befogadó családokat, a részletekkel kapcsolatban itt lehet tájékozódni.

 • Egy életre elég Ferrero csokigolyót loptak maguknak a tolvajok múlt héten Svédországban egy kamionból – írta a The Local.

  A szállítmányra egy parkolóban csaptak le a tolvajok. A sofőr csak reggel vette észre, hogy pótkocsit feltörték és négy tonna csokigolyót vittek el raklapokkal együtt. 

  Kereskedelmi áron a lopott csoki értéke 35 millió forint körül van, ami megmagyarázza, hogy nem egyszerűen édesszájú banditákról van szó. Ráadásul a termék nem romlandó, kis tételekben is eladható, negyedáron is jó pénzt lehet vele keresni.

  Van egy sokkal érdekesebb kérdés: hogy a bánatban lehet leemelni nyolc raklapot, egyenként fél tonna áruval úgy, hogy közben nem ébredjen fel a fülkében alvó sofőr?