Magdolna, Léna
11 °C
28 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Miniszterelnökünk ismét bizonyította, hogy nem büdös neki a kétkezi munka, amikor ugyanis a Samsung SDI gödi gyárának hétfői megnyitóján az ünnepi eseménysorban a faültetés következett, Orbán Viktor maga is lapátot ragadott. A kőkemény munkában szerencsére nem maradt egyedül, vele lapátolt Szijjártó Péter és Dzsun Jong Hjun a Samsung SDI vezérigazgatója is.

 • Egy ausztrál légiközlekedési múzeumnak ajándékozza Boeing 707-es repülőgépét John Travolta, közölte a hírt az MTI. Az amerikai színész, aki hobbipilótaként az ausztrál Qantas légitársaság nagykövete, a hétvégén számolt be tervéről.

  Travolta az ausztrál Albion Park-i székhelyű, régi repülőgépek restaurálásával foglalkozó Hars társaságnak adományozza az 1964-ben épült gépet. A társaság abban is segít, hogy az Egyesült Államokból Ausztráliába repülhessen a repülő, hiszen már ahhoz is sok felújításon kell átesnie, hogy teljesíteni tudja a hosszú távot. Travolta - az MTI sorai szerint - reméli, hogy ő is elkísérheti "utolsó útjára" szeretett repülőjét.

 •  itt ALPHA alezredes, vagyis az egyik robot az öt közül, amikkel a Bűnmegelőzési Osztály járja az ország óvodáit és iskoláit. ALPHA tud beszélni, mobilos applikációval programozható, zenél, táncol, szóval maga a jövő. Itt például Gangnam Style-ra csapatja:

  Az amerikai fejlesztésű robot állítólag hipnotikus hatással van a kicsikre, akik kórusban mondják a jó választ a kérdéseire, például, hogy milyen számot kell hívni, ha baj van. A Belügyminisztérium szerint ALPHA volt a hiányzó láncszem a bűnmegelőzésben, akivel ezentúl a generációs különbségek szinte eltűnnek.

 • nsz

  Nemrég zajlott le a Nagyszínpad nevű verseny döntője, ami az MTVA, a Volt Fesztivál és az MVM nagy közös zenés projektje. Az eseményen fellépett a Fran Palermo zenekar vendégként, és a koncertről felvétel is készült a Petőfi Tévére, ami itt érhető el, ki tudja még meddig. Szerencsére azóta az Indavideóra is felkerült a felvétel:

  Eddig minden rendben, egy zenei és ifjúsági csatorna csak vegye fel és tegye elérhetővé a koncerteket. Azonban valahol fél perc után egészen furcsa kezd lenni a felvétel. A hang tempója össze-vissza ugrál, fel-le gyorsul, hol hélium hangja van az énekesnek, hol iszonyatos mély baritonja. Valljuk be, hogy annak ellenére, hogy vér ciki és totál igénytelenség egy videót így feltölteni a közmédiának, azért baromi vicces is, hogy akaratukon kívül elsőként megcsinálták a Youtube-on oly' népszerű Shreds-videót Magyarországon. (Az csak bónusz, hogy sikerült a felvételen elrontani a dal címét is.)

  A Shreds-videók lényege, hogy szándékosan elrontják, fel-le gyorsítják ismert előadók koncertfelvételeit, mintha azok tényleg annyira borzalmasak lennének, mint a Kings of Leon ezen a videón.

  Állítólag maga az adás nem ilyen volt élőben, de más koncertekkel is történhetett hasonló eset, bár ehhez egyelőre nincsenek videóink.