Jusztina
11 °C
22 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Brigitte Bardot 83. születésnapja alkalmából szobrot emel Saint Tropez városa. A 2,5 méter magas és 700 kilogramm súlyú bronzszobrot a város bejáratánál állítják fel - mondta el kedden a helyi turisztikai hivatal vezetője.

  Brigitte Bardot, aki csütörtökön tölti be 83. évét, 1958-ban telepedett le Saint Tropez-ban és jelentősen hozzájárult a Cote d'Azur nyaralóhelyének mítoszához. Bardot levélben köszönte meg a gesztust városnak, a szobor csütörtöki felavatásán ugyanis nem lesz jelen.

  Bardot visszavonultan él a Saint Tropez szélén lévő ingatlanán, La Madrague nevű villájában.

 • Legutóbb 1963-ban tört ki az Agung, akkor több, mint ezer embert ölt meg, ezért amikor a kutatók aktív vulkántevékenységet észleltek, a hatóságok azonnal figyelmeztették a lakosságot a veszélyre. A Bali-szigeteki vulkán lehetséges kitörése miatt negyedik napja a legmagasabb fokozatú riadókészültség van érvényben, mintegy ötvenezer ember hagyta el átmenetileg az otthonát.

 • Theresa May brit miniszterelnök ma fogadta Donlad Tuskot az Európai Tanács elnökét, hogy beszélgessenek kicsit a brexitről.

  Valószínűleg egy ideje már várhatták a kézfogást a fotósok a Downing street 10 előtt ácsorogva, mert a Reuters ilyenkor szokásos képei között volt egy bónusz kocka is, ami hosszabb unatkozásra utalt:

 • A legjobb csel a futballban az elengedés. Nem kell mást tenni, csak úgytenni, mintha, aztán megállítani a mozdulatot, és a labda gurul az üres területre, a védő meg megy a másik irányba.

  Elmondva persze egyszerűbb, de James Rodrigueznek a gyakorlatban sem jelent gondot, akkor sem, ha első osztályú, a Schalke az ellenfél. Az alábbi szerénységet ellenük követte el még pénteken, de az ilyesmit soha nem késő, és mindig nagyon jó nézni.

  A két schalkés tényleg egymást törte össze, miközben a labdához közük nem volt.

  (A videó csak tükrözve van meg, de a lényegen semmit sem változtat.)