Vilmos
21 °C
36 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A Brexit okozta tőzsdei felfordulásból egyelőre a légitársaságok jöttek ki a legrosszabbul. A kiválásról szóló döntés miatt elvész a britek számára a közös légi piac, növekedni fognak a cégek költségei, ami a jegyárakra is hatással lesz, ez pedig nyilván visszaveti majd a forgalmat. Ezt a befektetők is pontosan meglátták, a pénteki pánikban a légitársaságok részvényeinek árfolyama sokkal meredekebben kezdett esni, mint a tőzsdei átlag:

  Brit és amerikai tőzsdeindexek esése a légitársaságok részvényeinek esésével összehasonlítva. Forrás: Quartz
  Brit és amerikai tőzsdeindexek esése a légitársaságok részvényeinek esésével összehasonlítva. Forrás: Quartz
  Fotó: newsroom

  A legdurvább veszteségeket a British Airways anyacége, az International Airlines Group szenvedte el, de a szintén brit easyJet és Ryanair is csúnyán esett, sőt, még az amerikai, francia és német óriások is megérezték a Brexitet. 

 • Benny Harlem nem mindennapi apuka. A  New York-i férfi igen tekintélyes hajkoronával rendelkezik. Ez egyrészt a munkája is, mert modellként is dolgozik, de nem csak ehhez van szüksége a hosszú fürtökre.  Jaxyn nevű lányának szinte ugyanolyan hajkoronája van, mint az édesapjának ez pedig a legfontosabb kötődés közöttük.

  Harlem Instagramja nagyon felkapott lett, ezen keresztül pedig folyamatosan megosztja követőivel, hogy milyen szellemben neveli a lányát. Tudja, hogy egy napon csinos nő válik belőle, de ez mit sem ér anélkül, ha nem szereti saját magát. Ezért igyekszik mindennap felhívni erre a figyelmét. 

  father-daughter-relationship-benny-harlem-jaxyn-harlem-576bb1c63
  Fotó: Benny Harlem / instagram
 • Egy tévéműsor miatt perelték be Sylvester Stallone-t. Egy Rob Fletcher nevű személyi edző szerint az ő ötletét nyúlta le Stallone és készítette el belőle a Strong című reality-t az NBC-n. Ebben 10 edző készített fel 10 női versenyzőt, akik egymással csaptak össze mindenféle, fizikai teljesítőképességüket próbára tevő feladatban. Minden héten kiesett egy páros és a legjobb végül 300 ezer dollárral lett gazdagabb.

  Letcher ötlete egy Megasztár szerű műsor lett volna, csak ezúttal személyi edzőkkel a főszerepben. Ahhoz, hogy el tudja adni az ötletet, le is szerződtette az Egyesült Államok egyik leghíresebb edzőjét Todd Durkint, akivel előzetes anyagokat forgattak annak reményében, hogy sikerül vevőt találni. Ebből nem lett semmi, viszont mikor meglátta Stallone műsorát a tévében, akkor feltűntek neki a hasonlóságok. 

  A Strongban szerepelt Todd Durkin, de állítása szerint olyan beállításokat is használtak a promócióhoz, ami egyértelműen az ő ötlete, ezért bíróságon is tudja bizonyítani majd az igazát. A jogi procedúrát már el is indította egy New York-i bíróságon. A hírt sem a tévécsatorna, sem Stallone nem kommentálta a külföldi lapoknak.

  (USA Today)

 • Az amerikai 911 segélyhívó operátorait nehéz meglepni. Egy greenfield-i nőnek azonban mégis sikerült. Azt állította, hogy a saját házában ejtették túszul az elkövető pedig nem más, mint a macskája.

  Ő is elismerte, hogy furcsa amit mond, de a helyzet az, hogy a macskájuk nagyon furcsán viselkedik, a férjét meg is támadta, és ezért olyan, mintha foglyul ejtették volna őket. A történet boldogan ért véget, nem sérült meg senki, az állatot pedig elszállították.

  (DailyMail)