Hajnalka
-1 °C
15 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Ez a beceneve Newcastle egyik utcai zenészének, Ojaynek (Stephen Oliver Jones), akit munka közben is megmutatunk:

  Tényleg ügyes.

 • Ady-város Győr egyik modern városrésze, ahol a szelektív hulladékgyűjtés egy elég különös módját találták ki:

  2
  Fotó: Olvasói fotó / kisalfold.hu

  A kép a helyi vasúti csomópont környékén készült, a csövek mentén mindenütt ilyen. (via)

 • Utolsó napjait tölti az Örkény Színház társulata a Madách téren, legalábbis ebben az évadban: már korábban megírtuk, hogy mivel végre felújítják a borzalmas nézőteret, április elsejétől a Városmajorban felhúzott, hatalmas sátorban lesznek láthatóak a színház előadásai. A költözésről készíttettek is egy remek videót, amelyben minden színész - meg a díszlet- és jelmeztervező Izsák Lili és a színész Polgár Csaba kislánya - kivonul az épületből, de nem üres kézzel, hanem valamelyik előadásának egyik jellemző kellékével vagy jelmezével.

 • Két spanyol és egy olasz férfit tartóztattak le vasárnap, egy novemberi kapitális drogfogást követő nyomozás részeként. A rendőrség szerint a két férfi része volt annak az akciónak, amikor viaszból készült műbanánokban, valamint a valódi banánok kartondobozaiban együtt összesen 17 kiló kokaint akartak egy Dél-Amerikából Valenciába érkező hajó fedélzetén. 

  A spanyol rendőrök próbálják a lehető legtüzetesebben átvizsgálni a kikötőket, ugyanis a csempészek fantáziája meglehetősen határtalan. Találtak kokaint mellimplantátumban, törött lábra applikált gipszben, 42 részes edénykészletben és parókában is. 

  (thelocal.es)