Vilmos
18 °C
28 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Úgy sietett egy tank Minszk utcáin, mintha késésben lenne a szombati katonai parádéról, mindenesetre a vizes úton hirtelen megcsúszott, vagy szándékosan fékezett, kifarolt, majd a végén letarolt egy lámpaoszlopot. A 444 vette észre a fehérorosz tank mutatványáról készített videót:

  A későbbi képeken pedig az is látszott, hogy az ennél komolyabb bevetésekre tervezett tank sem úszta meg sérülés nélkül a találkozást a lámpaoszloppal.

  DDGaXYZXoAE6vtH
  Fotó: @Krasnaok / Twitter
 • Múlt héten választották a Nemzet Szépévé Kis Gabriellát, aki nem szeretné abbahagyni a munkáját, és továbbra is a szegedi sebészeti klinikán dolgozik ápolónőként. Kiss Gabriella a Délmagyarnak azt mondta: büszke arra, hogy nem egy olyan versenyen nyert, ami a szexualitásról szól, a Nemzet Szépén a természetességet és a belsőt helyezték előtérbe.  

  3
  Fotó: Frank Yvette

  A Zenta melletti Felsőhegyről származó Gabriella most lesz 22 éves. Mindig szeretett volna beteg embereken segíteni, és saját tapasztalatból is tudja, milyen jó az, ha elesettként támaszkodhat valakire. A napokban volt öt éve, hogy kigyógyult nyirokdaganatából.  Ekkor döntötte el, hogy egészségügyi dolgozó szeretne lenni. Szegedre jött, beadta az önéletrajzát szinte minden klinikára, és a sebészeti klinikára vették fel segédápolónak. Az itt kapott fizetésből honosította a diplomáját. Magyarországon közel háromszorosát keresi annak, amit otthon kapna. Tudja, hogy külföldön ennél is többet kereshetne, de esze ágában sincs máshova menni.  

 • clk

  Súlyos sérülés nélkül megúszta a kalandot az a 14 éves amerikai lány, aki nagyjából 8 méter magasságban kicsúszott egy vidámparki játék gondolájából New York államban szombat este. A park dolgozóiból és látogatókból összeverődött csoport nézte odalentről, ahogy a lány lóg lefelé, kapaszkodik a gondolába.

  A tömegből valaki videóra vette az eseményeket.

  A lányt lentről biztatták, hogy el fogják kapni, ha elengedi magát. Így is történt, amit a bámészkodók megtapsoltak. A lányt azért be kellett vinni helikopterrel a viszonylag közeli Albany kórházába, mert esés közben beleütközött egy faágba, de az állapota stabil.

  Az AP hírügynökség szerint egyelőre nem tudni, hogyan csúszott át a Sky Ride nevű játék gondolájának biztonsági korlátja alatt. A kétfős gondolában a lány egy rokon gyerekkel ült. A játékot átvizsgálva nem találtak hibát, de egyelőre kivonták a forgalomból, amíg egy alaposabb ellenőrzés is le nem zajlik. 

  A parkból kórházba vittek egy 47 éves férfit is, akinek megsérült a háta, miközben megpróbálta elkapni a lányt.

 • 32. alkalommal rendezték meg Gyöngyösön a Mátrai Veteránautó Találkozót. A mai találkozó is időutazást jelenthetett az arra járóknak: az 1920-as évektől a '70-es évek végéig készültek a most felvonuló verdák.