Péter, Pál
21 °C
32 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • És ez nem egy halálos fenyegetés, de ez történik velünk, ha ebben a hotelben töltjük az éjszakát. Ugyanis a zanzibári szállás egy része a víz alatt van, így a hálószobánkat teljesen körbeveszi a víz, ami vagy iszonyatosan nyomasztó, vagy csodálatosan megnyugtató élmény lehet. 

 • A World Soccer futballmagazin összeszedte a világ 500 legfontosabb futballistáját, most két magyarnak jutott hely. Mivel Nagy Ádám topbajnokságban teljesített jól, az ő pozíciója nem véletlen. A térképen jól látható, 47 spanyol játékos van nagy befolyással a jelenlegi futballra, vagyis majdnem a teljes 10 százaléka.

  worldsoccer500

  A dijoni Lang Ádám bekerülése kissé meglepő, bár a francia bajnokság nem gyenge, és nagy harcban maradtak bent.

  Előző évben négy magyar volt ezen a listán: Böde Dániel, Dzsudzsák Balázs, Király Gábor és Nikolics Nemanja.

 • Vannak olyan emberek, akikben nincs meg a természetes életösztön. Pont ilyen ez a férfi is, aki mindenképpen fontosnak tartja megmutatni, hogyan is néz ki egy aligátor harapása. Ennek érdekében a homlokához erősített egy kamerát, hogy arra a hüllő majd harapjon rá. 

  Vagyis, ha Önnek mindig is az volt az álma, hogy egy aligátor jól arcon harapja, de soha nem volt meg hozzá a bátorsága, most megtapasztalhatja, hogy is néz ez ki:

  Azt érdemes tudni, hogy kb. a krokodiloknak és az aligátoroknak van a legerősebb harapásuk a világon. Olyan erős, hogy azt mechanikus segítség nélkül nem nagyon lehet szétfeszíteni. Egy aligátor harapása lazán elérheti a 147,6 kg/cm2-t (a kanyarban sincs a bordás krokodiléhoz), ami egyébként kétszer annyi, mint amennyi a koponya összezúzásához kell. Tehát, ha egy aligátor ráharap valakinek a fejére, az utána már sok mindenen nem fog töprengeni.

 • Miután a Washington Post megírta, hogy Donald Trump több ingatlanjában is ki van függesztve a falra egy őt ábrázoló kamu Time magazin borító, a német Spiegel továbbgondolta az ötletet. A Snapchat-csatornájukon közzétettek egy videót egy sor további kamuborítót Trumppal, nem csak a Time-ot, hanem más ikonikus borítókat is megidézve:

   A videót egy felhasználó rögzítette és tette ki Twitterre. A Mashable meg összeszedte, melyik kép melyik eredeti borítóra utal. Ha nincs meg mind fejből, erre tessék.