Nándor
7 °C
23 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Egy furcsa felvételt tett közzé a DailyMail, amin az látszik, hogy egy benzinkútnál két férfi kiszáll a kocsijából és nekitámad egy harmadiknak. Hogy az áldozatot meg akarták-e verni vagy csak kiakarták rabolni (vagy mindkettő), azt nem tudni, viszont nagyon hamar változott a felállás, amikor a megtámadott férfi előkapta a fegyverét:

 • Honnan a fenéből érkezhetett a szürke autó a fehér elé ebben a balesetben? Napok óta nagyjából ez a téma foglalkoztatja az internet erre fogékony részét. A helyszín Szingapúr, egy város, egy kereszteződés, egy fehér autó lassan elindul, semmi zavaró nem látszik, ám ekkor hirtelen belerohan egy szürke járműbe, ami a baleset előtt a videón egyáltalán nem látszik. 

  A megfejtés is meglesz valahol, és talán egy másik dimenzióban már rég megválaszolták a kérdést.

 • Emberi ésszel felfoghatatlan, ami ezen a videón történik.

 • Hihetetlenül bizarr képet töltöttek fel nemrég a Redditre: egy szerencsétlen kígyót épp lenyel egy béka, de nem épp a hagyományos módon:

  One Last Scream Into The Abysssss from WTF

  A remek időzítéssel elkapott pillanatképen látszik, hogy kígyónak mindössze a feje látszik ki a béka szájából, és vélhetően az sem sokáig. A szakértők szerint a béka egy ausztráliai levelibéka, ami akár 10 centisre is megnőhet, és bár elsősorban rovarokat fogyaszt, néha – ahogy a mellékelt ábra is mutatja – becsúszhat egy-két kígyó is a menübe.

  Hiába, van, amikor a nyúl viszi a puskát.

  (via)