Friderika
10 °C
17 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Egy szóvicc az élet!  A címben szereplő mondat (via Kiricsi) és az elnevezés miatt megérdemelt egy posztot a Szamos új terméke, a Harcipán energiaszelet, ami egy tejsavófehérjével dúsított mandulás, narancsos, esetleg meggyes szelet tejcsokoládéba mártva.

 • Ma is ülésezett a parlament, azonban nem volt túl nagy az érdeklődés. A képen az látható, amint Magyar Levente, a külügy államtitkára felszólal a magyar-lengyel diplomáciai ingatlanok helyzetét rendező megállapodás jegyzőkönyve kihirdetéséről szóló törvényjavaslat vitájában az Országgyűlés plenáris ülésén. 

  Persze, amikor nem kell szavazni, akkor általában nincsenek bent túl sokan. Csak hát akkor felmerül a kérdés, hogy minek is rendeznek olyan vitákat a törvényjavaslatokról, amelyeken nem vesz részt senki? Pardon, most sem volt üres a terem, 199-ből több mint tízen "részt vettek" a vitában. 

  Az őszi ülésszak egyébként hétfőn indult a képviselők nyári szünete után. 

 • A brit királyi légierő, a RAF egyik Reaper drónja járőrözött az Iszlám Állam területe felett a szíriai Abu Kamalnál, amikor azt látta - illetve onnan 3000 kilométerre Lincolnshire-ben a drón irányitói azt látták -, hogy egy nyilvános kivégzésre gyülekeznek az emberek. Nem mindenki szabad akaratából, sokakat a dzsihadisták fegyverrel kényszerítettek rá. Mit lehet ilyenkor csinálni? Az emberek közé szórni egy rakétát azért kicsit durva lenne, mert civilek is vannak arrafelé, úgyhogy a közeli háztetőn őrködő fegyveresre küldtek rá egy Hellfire rakétát. Emiatt mindenki szétszaladt, a kivégzés elmaradt, a fegyveres harcost kiiktatták.

   Via DailyMail.

  bumm2.gif
 • A Stephen King könyvéből készült Az legújabb változata szeptember legnagyobb sikere. Az egész világ, beleértve az amerikai és a magyar mozizókat, akik odavannak érte. Valószínűleg az idei halloweeni szezonban a szokásosnál is több ijesztő bohóc járja majd az utcákat némi édesség reményében.

  De a jelmezek mellett a konyhába is betört a bohócőrület, JK Denim cukrászművész pedig egy 13 perces videóban mutatja meg, hogyan kell ilyen rettenetesen élethű tortát készíteni.

  Aki esetleg kevésbé félelmetes tortaszobrokat nézegetne, annak ajánljuk a művész Instagramját, ahol elég sok békés alkotást lehet találni.

  I made sooooo many!

  A post shared by JK Denim (@koalipops) on