Gábor, Karina, Ders
7 °C
21 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Az elmúlt évben 34 százalékkal növekedett a piac Az Arcview Market Research elemzőcég tanulmánya szerint 2016-ban több mint 6,7 milliárd dollárt (1923 milliárd forintot) adtak ki a használók kannabisztermékekre, a növekedés 17 százalék volt egy év alatt.

  Az amerikai államok több mint felében engedélyezett a marihuána használata orvosi célra vagy bármilyen fogyasztásra. A virágzó üzlet számos befektetőt és vállalkozót vonz, akik több, kannabisszal kapcsolatos terméket piacra dobnak a csomagolástól és italoktól kezdve a tinktúrákon és nyugtatókon át az étvágygerjesztőkig, sőt, állatoknak szánt termékek is kaphatók. Az amerikai marihuánapiacról részletesebben itt írtunk. (MTI)

 • Az első kerekek 6, a hátsók 8 centivel lettek szélesebbek a Forma-1-es kocsikon a 2017-es szezonra, ennek, illetve a megnövekedett leszorítóerőnek köszönhetően 25 százalékkal nagyobb lesz az idei autók tapadása.

  A Renault viszont mintha talált volna némi tartalékot, viccelődött egy user Redditen.

  via Reddit

 • Emberek milliói számára égető a kérdés, vajon mit tegyenek, ha rossz csapatba kerültek, vagy egyszerűen csak nekik megy rosszabbul a játék. 

  Általában azt szokták tanácsolni, hogy ne foglalkozzunk a csapattársainkkal, fókuszáljunk a saját játékunkra, vagy ha nagyon rossz a helyzet, egyszerűen kapcsoljuk ki a gépet. Egy kínai srác azonban most forradalmasította a stresszkezelést, egy elvesztett League of Legends meccs után ugyanis nemes egyszerűséggel 

  átfejelte a monitort.
  moni tor

  Az eset egy internetkávézóban történt, az egészben a legjobb pedig, hogy az ott tartózkodókat egyáltalán nem rázta meg az eset, sőt nem átallottak képeket is készíteni a monitorba ragadt fejű emberről. Végül a hely munkatársai szabadították ki a vérző delikvenst a monitorból, amit aztán ki is kellett dobni.

  (Daily Mail)

 • Meg még egy pár színészt, James Gandolfinit vagy éppen Robert De Nirót. Jó, az Al Pacinója nekem nem jött be, de így is több a jobb utánzás, mint a tré.