Malvin
9 °C
25 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Furcsa látvány fogadta a világ egyik legforgalmasabb repülőterén, a Heathrow-n közlekedő embereket: a kettes terminált tiltakozók szállták meg, akik a földre feküdve akadályozzák a nem tiltakozókat.

    A tiltakozók az amúgy sem kis reptér további bővítése miatt mérgesek. A főszervezők szerint az ilyen megmozdulások maradtak meg esélynek az újabb kifutópálya, és úgy általában a további bővítés ellen.

    A Reclaim the Power ("Szerezzük vissza a hatalmat") elnevezésű mozgalom szerint egy még a mostaninál is nagyobb méretű és forgalmú Heathrow tovább pusztítaná a környezetet, rontaná a levegő minőségét és ártana a környéken élőknek.

  • Kollégánk szombat délután 5-kor végzett az ügyeletével, és ment a parkolóba az autójához, amikor ezt a klasszikus, A4-esre nyomtatott verset találta a hátsó szélvédőjén. Csak az övén.

  • Készült a Twin Peaks folytatása, a kilencrészesre ígért folytatást, ahogyan az eredeti, 1991-es sorozatot, David Lynch rendezi, és várhatóan 2017-re készül el. A szereplőlistát is tudjuk már: Monica Bellucci, Michael Cera, Laura Dern, Sky Ferreira, Ernie Hudson, Jennifer Jason Leigh, Ashley Judd, Trent Reznor, Tim Roth, Amanda Seyfried, Jessica Szhor, Eddie Vedder, Naomi Watts. 

    És most itt van egy ízelítő is hozzá, amiben Angelo Badalamenti zeneszerző zongorázik, egészen hátborzongatóan, miközben megjelenik egy fotó Laura Palmer-ről. 

  • Igen, ez egy 2013-as videó, de a számláló alapján még nem sokan látták, hogy mit is jelent a videó főszereplőjének, egy corginak az, hogy a körhintán futhat. Nagyjából mindent a világon.