János, Pál
17 °C
31 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Három évi tárgyalássorozatot nullázott le Netanjahu azzal, hogy engedve az ultraortodox pártoknak, vasárnap befagyasztotta azt a tervet, hogy koedukált imádkozórészt hozzon létre a Siratófalnál.

  A vallási reformirányzatok képviselői szégyenteljesnek és szerencsétlennek minősítették a döntést, ami ellentétes Izrael és a zsidó nép érdekeivel, írja az MTI. Mindezt úgy kell érteni, hogy főként az Amerikában élő zsidó reformirányzatok szorgalmazták a lépést, a nekik mondott nem pedig közvetlen politikai, gazdasági és diplomáciai károkat jelenthet Izraelnek - aminek éppenséggel elég nagy szüksége lenne Amerika támogatására.

 • Szombat hajnalban riasztották a rendőröket egy autókereskedéshez Stockholm Barkarby nevű külvárosába, miután egy szemtanú végignézte, ahogy a kerítést átszakítva egyszerre több kocsi húz el onnan, írja a The Local az Aftonbladet alapján. A helyszínen kiderült, hogy összesen 11 autónak veszett nyoma: BMW-knek, Audiknak és Mercedeseknek.

  Mintha még a rendőrségi szóvivő nyilatkozatába is vegyült volna némi elismerés, amikor arról beszélt, hogy egy 11 sofőrt igénylő akcióhoz azért elég nagy szervezettségre és tervezésre van szükség. 

  A szemtanú szerint a tolvajok megvárták egymást, és aztán együtt hajtottak el nagy sebességgel. Egyelőre senkit nem tartóztattak le. Az autókereskedés tulajdonosa azt gyanítja, hogy a tolvajok bentről hozták el és vitték magukkal kulcsosszekrényt. Arra panaszkodott: rémes érzés, hogy a megmaradt 9 kocsi kulcsai is náluk vannak.

 • Tegnap ismét vaktetkó-est volt a Szimpla Kertben. Az esemény lényege, hogy a résztvevő tetováló művészekhez lehetett előre jelentkezni egy maximum 5 soros szöveggel, bemutatkozással, versrészlettel, vagy bármivel, akik ezek alapján terveztek egy egyedi mintát a vendégeknek, amelyet aztán fel is varrtak rájuk - de úgy, hogy a végeredményt csak a legvégén, a bőrükön elkészülve láthatták először. 

  Ezt a Facebook oldalt érdemes bekövetni, ha szeretne értesülni a következő vaktetkó-estről, addig is szavazzon!

  Ön csináltatna vakon tetoválást?

  • 960
   Dehogy, ez egy hülyeség
  • 157
   Persze, izgalmas, mókás, miért ne?
 • Lehet, hogy külföldön már kezd elterjedni, de itthon biztosan újdonság, hogy az RTL Klub Facebook-élőzésben mutatja a híradóját, így azok is látják, akiknek esetleg nincs tévés előfizetésük. Egyelőre csak egy háromperces rövidített változatot lehetett látni, de mindenképpen jó irány, hogy a tévé átköltözik a közösségi oldalakra.