Jenő
3 °C
8 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Arról már korábban írtunk, hogy Amerikát miként hódította meg egy görögországi migráns, és nagyon úgy tűnik, hogy Giannis Antetokounmpónak még mindig nem szállt a fejébe a dicsőség. Pedig az előző évhez képest még durvább szezonja van, és már potenciális MVP-ként beszélnek róla sokan.

  A kosaras Milwaukee-ban tartott dedikálást egy helyi zöldségesnél, de az egyórásra tervezett program jóval hosszabb lett, mivel több ezer ember volt kíváncsi a görög játékosra, akin látni, hogy még mindig ugyanolyan elkerekedett szemekkel reagál a saját sikerére, mint amikor életében először megérkezett Amerikába.

  Az Uproxx szerint a teljesen megilletődött Giannis olyan komolyan vette a feladatot, hogy több órán át dedikált többek között rendszámtáblára, gitárra, blokkra, sőt, még egy serpenyőre is, hiszen ki a franc ne akarna dedikált serpenyőben rántottát főzni.

 • Emberek vagyunk, hibázhatunk, ahogy ez történt az MTI tudósítójával is, aki a DK a salgótarjáni művelődési központban tartott programbemutatóján azt hitte, hogy az Internacionálé szólt az esemény megkezdése előtt. 

  Az állami hírügynökségen így is került ki először a hír:

  A DK programbemutató rendezvénye előtt az Internacionálé szólt a művelődési központban, az elnök beszéde után a Himnusz csendült fel.

  Azóta természetesen kiadták a javítást, és ahogy látom a kormánybarát sajtóban sem jelent meg olyan cikk, hogy "Gyurcsány kommunista himnuszra vonult be Salgótarjánban", szóval azért nagy baj nem történt. Az már más kérdés, hogy lehet összekeverni ezt:

  ezzel

  (a fotó nem a helyszínen, hanem Gulyás Mártonék szombat délutáni eseményén készült)

 • Enyhén szólva nem voltam megelégedve a Justice League filmmel, és lehet jobban szórakoztam volna, ha Ben Affleck Batmanként nem Aquamant meg Kiborgot kereste volna fel, hanem mondjuk Shaquille O'Nealt, Mariót és Luigit vagy a Tininindzsa teknőcöket. Mint ebben a videóban.

 • Van egy instagram a tükörtojásos reggelik kedvelőinek, ahol semmi más nincs, csak változatos formákban elkészített tojások. De azokból rengeteg. Instagram.com/eggshibit

  tukortojas