Valéria
12 °C
19 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Egy csomó Szabadság-szobornak öltözött aktivista tiltakozott Donald Trump ellen a londoni amerikai nagykövetség előtt. Az Amnesty International az amerikai elnök századik hivatali napjára időzítette az akciót. Úgy néz ki, hogy az emberjogi szervezet értékelése az elnök eddigi tevékenységéről egészen más, mint Trump véleménye a saját munkásságáról.

 • wonderw

  Maga a rendező osztott meg egy félperces tévéreklámot az első női szuperhősfilmhez, a Wonder Womanhez. Sok újdonság nincs benne a hosszabb előzeteshez képest, de a legnagyobb rajongók így is boldogok lehetnek, most látható ugyanis először (szó szerint) néhány képkocka Wonder Woman és ellensége, Ares küzdelméből.

 • Jeffrey Milstein fotóival Amerika leghíresebb élményparkjait repülhetik körbe. A képek között látható a Universal Studios tematikus parkja, a New York-i Coney Island óceánparti vidámparkja, valamint Los Angeles és Las Vegas néhány látványossága, amik madártávlatból mind tele vannak lenyűgözően sok, apró részlettel.

  Visszarepítenek 1999-be ezek a fotók. Hogy miért?

  Akkor jelent meg a GTA2, aminek kb. hasonló grafikája volt, mint ezeknek a légifotóknak, amiket amerikai élményparkokról lőtt Jeffrey Milstein.

  Képzeletben már tekerném is a rádiót a Head Radiora, ahol mindig a Taxi Drivers szólt, amikor elkötöttem egy jó öreg yellowcabet.

 • A becsült értéke több mint ötszöröséért, 1,54 millió euróért kelt el a bécsi Dorotheum csütörtöki árverésén Erzsébet osztrák császárné és magyar királyné eljegyzési festménye, amelyet Sissi ajándékozott jegyesének, Ferenc Józsefnek.

  Az MTI híre szerint az osztrák aukciósház szakértői 300 és 350 ezer euró közöttire tették a festmény becsült értékét, amely több mint 150 évig volt a Habsburg-család tulajdonában. Sőt. A festmény mintegy hatvan éven át Ferenc József ágya felett lógott a bécsi Hofburgban. Ferenc József a képet, amelynek helyén jelenleg a Hofburgban egy másolat látható, lányára, Mária Valéria főhercegnőre hagyományozta.

  Carl-Theodor-von-Piloty-and-Franz-Adam

  A Karl Theodor von Piloty és Franz Adam német festők által 1853-ban készített kép a 15 éves bajor hercegnőt ábrázolja lovon a németországi Possenhofen-kastély előt