Piroska
-10 °C
1 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • James Malcolm egy 22 éves fiú, aki standup humoristaként mutatkozik be közösségi oldalán. Hogy tényleg az-e, ki tudja, mindenesetre tegnapi Twitter-posztjával garantáltan mosolyt csal a sötét és hideg miatt komor hangulatú magyar emberek arcára. A srác egy - valószínűleg ausztrál - reptéren ült, amikor lőtt egy szelfit Nick Cave-vel, majd megkérdezte követőitől, hogy tudják-e, hogy kicsoda. Badumtssss. 

  • Trump a londoni Madame Tussauds panoptikumba is beköltözött, a képen éppen az utolsó simításokat végzik rajta a múzeum munkatársai.

     

  • Sose találná ki, de a többi miss-szel együtt élelmiszert csomagol a rászorulóknak a Fülöp-szigeteken, ugyanis a Miss Universe döntője január 30-án lesz Manilában.

    Én a zsűri helyében ugyanebben a szettben a színpadon is felvonultatnék minden lányt. Végre hitelesen mondanák, hogy a világbékéért és a szegénység ellen küzdenek.

  • És a Lánglovagok című filmben akart szerepelni. Nem ő kapta meg a melót, hanem Will Baldwin, így utólag azt mondom hálistennek, mert ennél unottabb, szétesettebb meghallgatást még nem láttam.  

    Bónusz: itt meg Matthew Fox, a Lost Jack dokija éppen a sorozat egy másik karakterére, Sawyerre olvas fel. Nagyon ijesztően.