Vencel
7 °C
24 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Kettő darab, tízméteres platánfát telepítettek a Corvin Sétányra - közölte az örömhírt egy reklámügynökség. A két fa Olaszországból, Toscanából másfél nap alatt ért Budapestre egy zárt platós, erre a célra felkészített kamionnal. A szállításkor három tonnás növények számára állandó hőmérsékletet és egy egyedileg készült tartószerkezetet biztosítottak.

  A fákat egy itthon ritkán látható emelőszerkezettel helyezték a földbe, és egy speciális, a földfelszín alatt elhelyezett pántolás segítségével stabilabban állnak majd.

  Mint kiderült, azért kellett Toscanáig menni a platánokért, mert megfelelő méretben csak külföldön találtak belőle.

 • Tatiana Maslany megosztott egy képet párjáról, a szintén színész Tom Cullenről az Instagramján, aminek nem kellett volna különösebb felzúdulást keltenie. Azonban a kép Budapesten, az Ellátó kertben készült és az Orphan Black-rajongóknak rögtön felcsillant a szemük, hogy talán városban lehet a friss Emmy-díjas színésznő.

  Missing my Mr.

  A photo posted by @tatianamaslany on

  Rövid idő alatt kiderült, hogy erről szó sincs, a színésznő egy régebbi képet osztott meg a párjáról.

  Budapestnek azonban különös jelentősége lehet a számukra, ugyanis 2012-ben itt jöttek össze, mikor a Ken Follett regényéből készült Az idők végezetéig című sorozatot forgatták. Fél évet töltöttek itt és a Nylonban megjelent interjúban arról beszéltek, hogy az itt tartózkodásuk alatt nagyon sok romantikus programon vettek részt, és azóta is boldogan együtt vannak. Úgy tűnik tehát, aki külföldi színésszel akar fotózkodni, annak továbbra is Harrison Ford a legjobb esélye, ugyanis a Snapchatje alapján a korábban itt forgató és turistáskodó Jared Leto már elhagyta az országot.

 • Elég sajátos módon távozott kedden a Leicester thaiföldi tulajdonosa, Vichai Srivaddhanaprabha. Csapata 1-0-ra megnyert BL-meccse után nem akart a dugóban szenvedni késő este. Így mikor már mindenki elhagyta a stadiont, egy helikopter szállt a kezdőkörbe és vitte haza a Thaiföld királyának is becézett, 3,3 milliárd dolláros vagyonnal rendelkező Srivaddhanaprabhát.

 • 14433198 1335258963181626 6174426034741799847 n

  A Taverna Dionysios nevű görög étteremről van szó a rakparton, itt fogyasztott Harrison Ford a képek szerint egy darabka vajat villával, amit egy jó pohár fehér borral kísért le. Az étterem teljes személyzete fotózkodott vele, arról nincs információ a Facebook posztban, hogy el is mosogatott volna maga után.