Vilmos
24 °C
35 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Egy tévéműsor miatt perelték be Sylvester Stallone-t. Egy Rob Fletcher nevű személyi edző szerint az ő ötletét nyúlta le Stallone és készítette el belőle a Strong című reality-t az NBC-n. Ebben 10 edző készített fel 10 női versenyzőt, akik egymással csaptak össze mindenféle, fizikai teljesítőképességüket próbára tevő feladatban. Minden héten kiesett egy páros és a legjobb végül 300 ezer dollárral lett gazdagabb.

  Letcher ötlete egy Megasztár szerű műsor lett volna, csak ezúttal személyi edzőkkel a főszerepben. Ahhoz, hogy el tudja adni az ötletet, le is szerződtette az Egyesült Államok egyik leghíresebb edzőjét Todd Durkint, akivel előzetes anyagokat forgattak annak reményében, hogy sikerül vevőt találni. Ebből nem lett semmi, viszont mikor meglátta Stallone műsorát a tévében, akkor feltűntek neki a hasonlóságok. 

  A Strongban szerepelt Todd Durkin, de állítása szerint olyan beállításokat is használtak a promócióhoz, ami egyértelműen az ő ötlete, ezért bíróságon is tudja bizonyítani majd az igazát. A jogi procedúrát már el is indította egy New York-i bíróságon. A hírt sem a tévécsatorna, sem Stallone nem kommentálta a külföldi lapoknak.

  (USA Today)

 • Az amerikai 911 segélyhívó operátorait nehéz meglepni. Egy greenfield-i nőnek azonban mégis sikerült. Azt állította, hogy a saját házában ejtették túszul az elkövető pedig nem más, mint a macskája.

  Ő is elismerte, hogy furcsa amit mond, de a helyzet az, hogy a macskájuk nagyon furcsán viselkedik, a férjét meg is támadta, és ezért olyan, mintha foglyul ejtették volna őket. A történet boldogan ért véget, nem sérült meg senki, az állatot pedig elszállították.

  (DailyMail)